Mirki z #krakow Jadę na nieplanowaną wycieczkę do Krakowa. Gdzie można się zatrzymać na dwie noce aby nie zapłacić miliona cebulionów, oraz aby rano nie zastać samochodu na cegłach?
@polishnigga: nie mam konkretnego planu :-) To może być za ~7 godzin (bo mniej więcej tyle zajmie mi jazda) jak i jutro popołudniu, w czwartek, piątek itd. Mam urlop, stwierdziłem, że "jadę do Krakowa, bo nigdy nie byłem" i chcę ogarnąć :-)
@lano: Dość długo mieszkałam w Krakowie w schronisku przy Grochowej 21 - bardzo polecam. Minusem jest to, że między 10, a 17 nie możesz być na terenie obiektu, no ale jak szuka się tylko miejsca do spania to prawdopodobnie najtańsze miejsce (nawet w stosunku do hosteli i miejsc typu "łóżko w pokoju ośmioosobowym").
Panie i Panowie, mamy nowy rekord niskiego poziomu Wisły w Warszawie od czasów pomiarów. Według prognoz trend ten w najbliższych dniach się utrzyma i będą bite kolejne rekordy. #wisla #warszawa #susza #rzeki #bulwary
Jadę na nieplanowaną wycieczkę do Krakowa. Gdzie można się zatrzymać na dwie noce aby nie zapłacić miliona cebulionów, oraz aby rano nie zastać samochodu na cegłach?
To może być za ~7 godzin (bo mniej więcej tyle zajmie mi jazda) jak i jutro popołudniu, w czwartek, piątek itd.
Mam urlop, stwierdziłem, że "jadę do Krakowa, bo nigdy nie byłem" i chcę ogarnąć :-)