Aktywne Wpisy
Kopytnik_1 +146
#p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #tinder #s-x #blackpill #polska #bekazrozowychpaskow
Jak myślicie, czy bogaty Włoch spotyka się z nią, bo marzy mu się związek z tą dziewczyną, czy po prostu chce ją puknąć, a po czasie jak mu się znudzi, zamieni ją na inną, głupiutką dziewczynę z Europy Wschodniej?
Jak myślicie, czy bogaty Włoch spotyka się z nią, bo marzy mu się związek z tą dziewczyną, czy po prostu chce ją puknąć, a po czasie jak mu się znudzi, zamieni ją na inną, głupiutką dziewczynę z Europy Wschodniej?
rozowyslonikx +185
2700 plus prąd i gaz za takie coś na grunwaldzie #poznan
#reddit #lgbt #neuropa #bekazkatoli
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale mam pewien problem z Babunią, która próbuje tym krzyżem uprawiać coś na wzór egzorcyzmu na idących paradą.
Ale umówmy się, że pewne gesty mają pewien kontekst, subtelny wydźwięk, który próbujesz celowo pominąć i myślisz, że nikt Ci nie spojrzy na ręce.. daj spokój ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Odwrócę przykład - wyobraź sobie mszę świętą w kościele, na którą nagle wpada grupa ateistów i chodzi dookoła z banerami "boga nie ma". Wtedy byłoby to chamskie naruszenie ich wolności do wyznawania religii.
Założę się, że wiesz dokładnie o co mi chodzi, ale udajesz greka, by nie wyszło, że w sumie po prostu
@Ipsy: Oczywiście że promują homoseksualizm. Przecież
@Dielektryk: dlaczego k---a wartosc czegokolwiek obliczacie w latach od kiedy je wymyslono? xD Przecież nie to żadnego - z punktu widzenia logiki - znaczenia
Dalej mi sie nie chce nawet odpowiadać sory