Aktywne Wpisy
Habebok +32
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +329
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
#gimboateizm nowa jakość w dialogu z katolami.
No @lakukaracza_ spłoniesz ale warto było xD
Ja sam długo broniłem się przed gimboateizmem
A bo nie wypada
A po to trzeba szanować uczucia religijne
A to trzeba delikatnie bo nie każdy jest gotowy na odcięcie się od religii i akceptację że nic nie ma po śmierci
A bo to a bo tamto.
Ale NIE. Ten stary łykający psychotropy zgred uświadomił mi, że taka pasywna postawa nie działa bo...
Katole nie są pasywni! są agresywni.
Wszystko było "ok" gdy rządziło słynne "Peło" czyli farbowani liberałowie.
Niby nowoczesnie, niby zachód, ale nadal brak związków partnerskich bo tradycyjna rodzina, mszę na świętach państwowych, fundusz kościelny, religia w szkołach itd itp no "normalnie"
Ale do czasu bo w 2015 zaczyna się #dobrazmiana czyli Turbokatoliczyzm
No i KK zaczyna wyciągać swe macki
Dni młodzieży za hajs państwowy, telewizja katolicka, MISJA, Dotacje, CAŁKOWITY ZAKAZ ABORDAŻU!
To pokazuje że rak się rozrasta. Rak uzyskuje nawet własną świadomość i zaczyna walczyć z mniej radykalnym rakiem watykańskim dumnie goniąc raka islamskiego.
To jest właśnie alarm, bo pokazuje trend katoli.
Wczoraj były mszę państwow
Dzisiaj zakaz pigułek PO
Jutro katoliban
Czy zatem pasywny ateizm jest dobrym pomysłem?
No NIE.
Tylko #gimboateizm lekiem na #gimbokatolicyzm
#katolicyzm #neuropa #4konserwy
@PrawilnyHeniek: Od katoli gorsi są jedynie komuniści. To też wierzący, ale w nieprawdziwą naturę człowieka lub możliwość jej zmiany socjotechnicznie. Gardzę do kwadratu.
Ból d--y lewaku, że pod patronatem Maryji Królowej Polski i Jezusa Chrystusa, Polska wstaje z kolan?
Telefon z Torunia uświadomił mi, że tam powinno być *Maryi. Sorki memorki.
Jak w tym dowcipie:
Wchodzi do baru ateista, weganin i żyd. A skąd to wiadomo? Bo każdy od razu to powiedzial( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
https://www.wykop.pl/link/4368237/mlodzi-polacy-odchodza-od-religii-najszybciej-na-swiecie/
taa... ostatni dech topielca xD Żyj dalej w swoim wyimaginowanym świcie. Za 20-30 lat katolicka Polska będzie przeszłością, upadnie ostatni europejski bastion chrześcijaństwa (nie licząc Malty i Andory xD), a twoi wnukowie/dzieci będą się uczyć w szkołach imienia Jerzego Sorosa ( ͡° ͜ʖ ͡°)