Aktywne Wpisy
miku555 +772
Fenomenem jest dla mnie to, że praktycznie cała polska historia i kultura napisana jest z perspektywy bogatych elit.
Co oczywiście doprowadziło do ciekawego absurdu: współczesne społeczeństwo, które w zdecydowanej większości wywodzi się z chłopstwa, identyfikuje się obecnie z własnymi oprawcami i wyzyskiwaczami.
#antykapitalizm #historia #kultura #literatura #sztuka
Co oczywiście doprowadziło do ciekawego absurdu: współczesne społeczeństwo, które w zdecydowanej większości wywodzi się z chłopstwa, identyfikuje się obecnie z własnymi oprawcami i wyzyskiwaczami.
#antykapitalizm #historia #kultura #literatura #sztuka
WielkiNos +345
Chciałabym kiedyś zobaczyć jak taka juleczka odwala coś podobnego przed modlącymi się muzułmanami, ale nie zobaczę, bo bezrigczowe juleczki są odważne tylko przed cywilizowanymi i kulturalnymi polakami. Gdyby ją islamiści skopali po mordzie to by się nauczyła, że czyichś uczuć religijnych się w ten sposób nie obraża.
#bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #p0lka
#bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #p0lka
Zapraszam do przejrzenia tagu nowe osoby, opisuje tam moje perypetie z tym projektem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Staram się dokumentowac większość rzeczy które robie przy grze.
Siemka :)
Czas nie jest łaskawy, ale zrobiłem kilka pierdół w środku auta, a raczej podwoziu, by wyglądało, cóż, znośnie. Dodałem natomiast małą pierdołę, czyli wydech ( ͡° ͜ʖ ͡°) . Dym jest do dogrania (chce by malczan kopcił tak by zawalił pół ekranu ( ͡° ͜ʖ ͡°) ), bo jak widać, zachowuje się nienaturalnie. Ale jak to zawsze mówię, podstawa jest, teraz trzeba rzeźbić.
Zbliżam się do ukończenia prac nad Maluchem. Została mi przednia deska rozdzielcza, jakieś ładne tekstury do wnętrza, pierdoły w stylu plastików, dźwignia zmiany biegów, ręczny, gumy na szybach i oczywiście lepsze materiały dla nich, lepsza kierownica i badziewia przy niej, jak kierunkowskaz po prawej stronie ( #pdk ).
Pozdrawiam i jak zwykle wołam pulsujących ostatni wpis ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#unity #unity3d #gamedev
@dtim, @SonyKrokiet, @PiccoloColo, @Radziwil172, @Rave77, @PoraUmierac22, @PawelW124, @defaulttt, @Finsky
Ten dym zrobiony został w 10 minut, to jak wszystko w tej grze, trzeba dograć, zoptymalizować. Głównie robię rzeczy w ten sposób, że gdy przyjdzie moment, że będę musiał to zrobić ładnie i na tip top, to nie będę musiał rozbierać całego obiektu, wszystkiego co z nim związane,
@PoraUmierac22: dziękuję kumpel ( ͡° ͜ʖ ͡°)