Wpis z mikrobloga

Zapewne jedno z głupich pytań fhui, ale zaryzykuję:

Smażenie na oliwie z oliwek. Hit czy Kit?

Jako, że mega długo byłem praktycznie "beztłuszczowym" typkiem jeśli chodzi o dietę, muszę trochę się poogarniać z tym tematem.

Odliczam oliwę z oliwek i smażę (nie dochodzę jak mniemam do tego "punktu dymienia") i jak wlewam 50ml to tyle też liczę.

Spoko jako jedno ze źródeł tłuszczy dziennie? Czy walić z kielicha tę oliwę i nie smażyć na niej?

P.S. Zamienić przy smażeniu (jeśli jest ok ze smażeniem) na Olej Kokosowy? Używać na zmianę?

#mikrokoksy
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MartwyGoryl: schab ma dużo białka a mało fatu. Chodziło mi o to żeby nie dolewać/nie walić szota oliwy, tylko stosować produkty ktore w sobie maja już tłuszcz :)
  • Odpowiedz