Aktywne Wpisy
miekki_am +388
Czytając gorące, dowiedziałem się, że roczniki 87-90 wygrały życie i - jako ostatnie roczniki - mogły kupować #nieruchomosci po niskich cenach. Otóż, kur**, nie. Opowiem anegdotę na własnym przykładzie. Studia skończyłem w 2012 roku, gdy oficjalne bezrobocie wśród ludzi młodych wynosiło ok. 25%. Moja ówczesna dziewczyna, a obecnie żona, również w tym czasie kończyła studia. Chcieliśmy zostać w mieście, w którym studiowaliśmy, spoza top 5, ale prawie rok rozsyłania CV,
kizalfon +43
Jestem wyczerpany. Jeszcze tydzień takiej pogody a powieszę się w kiblu.
Nie nie schudnę bo mam wagę idealną.
Mury są tak nagrzane że nawet mi nie wpada powietrze z dworu do pokoju nocą.
No
Nie nie schudnę bo mam wagę idealną.
Mury są tak nagrzane że nawet mi nie wpada powietrze z dworu do pokoju nocą.
No
Masz, zjedz bo coś słabo wyglądasz
#koty #pokazkota
@kupczyk: ciesz się. Ja bym wolała żeby ptaszków mi nie przynosił. Jeszcze takiego latającego szczura mi nie szkoda ale innych bardzo, a przynosił mi kosy, szpaki i wróble też :-( na szczęście rzadko.
I tak, widzę że to nie wróbel.
I tak wolno puszczane koty, przy tej ich liczbie, trzebią zagrożone populacje ptaków.
Dzielny kitku!
Komentarz usunięty przez autora
I po trzecie primo ultimo kot to zwierzę łowne I od tysięcy lat koty polują na ptaki, myszy i inne zwierzęta. I jak bardzo mi przykro i szkoda tych niepotrzebnie zabijanych ptaków tak nie zamknę kota w domu bo to sprzeczne z jego naturą.
Najlepszy sposób żeby kot nie przynosiła ptaszków, to nie puszczanie kota samopas.
Komentarz usunięty przez moderatora
A do argumentu, że kota nie zamkniesz bo to sprzeczne z jego naturą to nawet trudno sie odnieść, bo nie wiem kiedy wprowadzono obowiązek trzymania kotów w domu.
Komentarz usunięty przez autora