Aktywne Wpisy
OVHcloud +164
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +38
Kryteria nowego samochodu :
- sedan, kombi lub liftback ewentualnie mały suv
- koniecznie diesel
- samochód pokonuje 90% po autostradach. Praktycznie nie poruszam się w mieście
- cena po rabacie do 150tys (rabat korpo tylko na grupę vag ok 25%)
- podróżuje sam, ilość miejsca na tylnej kanapie nie ma znaczenia
Myslalem o superbie raz jeszcze ale chyba automat bym wybrał. Po głowie chodzi mi jeszcze passat lub a3 w sedanie ale to już bardzo małe auto. Z drugiej strony max to chyba 150km w dieslu czyli ciut mało.
Marzy mi się Arteon ale tutaj mam za mały budżet. Czekam na sugestie
#samochody #motoryzacja
superb
passat
mondeo
ceed (w gt wersji
@Ssslave: zostaje Superb. Na pozostałe VAGi szkoda kasy.
Jakbys wyrwal rabat nie na VAGa to Renault Talisman! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Myślałbym nad passatem 2.0 240 KM, ciekawe autko. Nie idź w marki koreańskie, bo tam w i40/optimie komfort będzie gorszy niż