Aktywne Wpisy
Hopsa +101
Hejka,
Podzielę się z wami historią z życia dziewczyny-przegrywa.
Pewnego dnia postanowiłam, że skończę z moją nijaką sylwetką, marzyło mi się żeby w tym roku być tą chudą atrakcyjną śliczną dziewczyną.
Znalazłam sobie siłownię, kupiłam karnet na 1 miesiąc za 120zl + 20zł za kartę członkowską.
Zanim wybrałam się na siłownię pojechałam na zakupy, kupiłam sobie te dresy i koszulkę z pumy i jeszcze inna koszulkę, całość za ok. 350zl, przy kasie
Podzielę się z wami historią z życia dziewczyny-przegrywa.
Pewnego dnia postanowiłam, że skończę z moją nijaką sylwetką, marzyło mi się żeby w tym roku być tą chudą atrakcyjną śliczną dziewczyną.
Znalazłam sobie siłownię, kupiłam karnet na 1 miesiąc za 120zl + 20zł za kartę członkowską.
Zanim wybrałam się na siłownię pojechałam na zakupy, kupiłam sobie te dresy i koszulkę z pumy i jeszcze inna koszulkę, całość za ok. 350zl, przy kasie
Kalinka89 +10
Czym się wspomagacie podczas kilkugodzinnej podróży za kierownicą. Ja po 3 godzinach zaczynam zamulać, a kawa działa tylko na chwilę
#heheszki
Komentarz usunięty przez autora
wezcie, slawomir to zwykly pop
Rock polo bardziej pasuje do wykonawców debilcore pokroju Nocnego Kochanka, Kabanosa, Lej mi pół, Łydki Grubasa itepe itede.
https://www.filmweb.pl/person/S%C5%82awomir+Zapa%C5%82a-241105
To jest dyplomowany aktor. Ma niezłe znajomości, kontakty, koledzy z branży mu ułatwili wypłynięcie, np. zapraszając do telewizji śniadaniowych czy grając w jego teledyskach ("Megiera"). Moim zdaniem wszystko tu jest zaplanowane i obliczone na sukces finansowy.