Wpis z mikrobloga

#fallout #gry

https://www.pcgamer.com/fallout-76-wont-launch-on-steam/?utm_content=bufferfffb2&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_pcgamerfb

Fallout 76 nie zostanie wydany na Steama XDD żydostwo Bethesdy rozszerza swoje granice, boją się chyba o tę masę refundów jakby na Steamie było, no cóż, skłonili więcej ludzi do nie kupowania tego (co widać w komentarzach na mainstreamowym PCGamerze, a to dobrze wróży)
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wielki-elektronik: czyt. chcą pushować swoje płatne mody i uniemożliwić możliwość refundowania przez Steama (jak już ludzie zobaczą, że ta gra to shit) Dla wielu ludzi to oznacza brak zakupu, to dobrze, ja mam nadzieje, że ta gra to będzie finansowa klapa.
  • Odpowiedz
@wielki-elektronik: Swoją drogą tu nie chodzi nawet o sam fakt tych refundów itp, ale o to, że ludzie (słusznie) się denerwują o to, że teraz trzeba mieć przynajmniej z 6 kont na różne platformy typu Origin, Uplay, Steam itd i się wcale nie dziwię, że są źli jak dochodzi jeszcze jedna i na dodatek podobno jest bardzo słaba co zdają się potwierdzać osoby grające w quake'a jakiegoś tam.
  • Odpowiedz
@Need: Przyznam, że miałem zamiar kupić, ale brak steam całkowicie mnie zniechęcił. Pamiętam jakie były problemy z pobraniem i uruchomieniem GTA V w dniu premiery jeśli ktoś miał wersję socialclub
  • Odpowiedz