Aktywne Wpisy
miku555 +772
Fenomenem jest dla mnie to, że praktycznie cała polska historia i kultura napisana jest z perspektywy bogatych elit.
Co oczywiście doprowadziło do ciekawego absurdu: współczesne społeczeństwo, które w zdecydowanej większości wywodzi się z chłopstwa, identyfikuje się obecnie z własnymi oprawcami i wyzyskiwaczami.
#antykapitalizm #historia #kultura #literatura #sztuka
Co oczywiście doprowadziło do ciekawego absurdu: współczesne społeczeństwo, które w zdecydowanej większości wywodzi się z chłopstwa, identyfikuje się obecnie z własnymi oprawcami i wyzyskiwaczami.
#antykapitalizm #historia #kultura #literatura #sztuka
WielkiNos +345
Chciałabym kiedyś zobaczyć jak taka juleczka odwala coś podobnego przed modlącymi się muzułmanami, ale nie zobaczę, bo bezrigczowe juleczki są odważne tylko przed cywilizowanymi i kulturalnymi polakami. Gdyby ją islamiści skopali po mordzie to by się nauczyła, że czyichś uczuć religijnych się w ten sposób nie obraża.
#bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #p0lka
#bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #p0lka
Zapraszam do przejrzenia tagu nowe osoby, opisuje tam moje perypetie z tym projektem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Staram się dokumentowac większość rzeczy które robie przy grze.
Witam.
Sporo czasu mnie nie było, zakładałem, że ruszę coś więcej, ale niestety nie miałem czasu by po prostu siąść nad tym. Z rzeczy, które zrobiłem to zmniejszenie liczby poligonów w maluchu, by gra nie uruchamiała się wieczność, oraz lepiej dostosowanie części nadwozia. Wygląda to już bardziej prawilnie, zostało do zrobienia tak na teraz spasowanie kilku części, no i całe wnętrze. Jeszcze dojdzie dostosować geometrię, małe detale i kurde blaszka, będzie gotowe. Wiadomo, nie wygląda to cudownie i mnie to cały czas boli, ale muszę skupić się nad czymś innym, bo utknąłem na malczanie już chyba drugi miesiąc, a tu do roboty jeszcze Poldek. Z plusów chyba tylko fakt, że tym razem wiem jak się za to zabrać i będzie to szybciej trwać ( ͡° ͜ʖ ͡°) .
Chciałbym by gra była w takim stadium, bym mógł zrobić wersję wstępną, którą moglibyście pobrać i pograć sobie, ale na to zdecydowanie za wcześnie. Jak skończę Poldka pomyślimy.
Gamedev jest długim i trudnym procesem, jak się nie ma umiejętności w jednym bądź kilku aspektach :/
Ale nie mam zamiaru się poddać. Spędziłem dużo czasu doskonaląc swoje umiejętności, picując te grę, gdy przemęcze najtrudniejszy okres pójdzie z górki i głupio byłoby rezygnować. Wiem, że sierpień mam zawalony, ale zawsze postaram się coś podłubać, najgorsze, że nie mam w zasadzie co pokazywać, bo detale w których dłubie są mało spektakularne. Będę musiał przemyśleć dodawanie wpisów, bo też wołać was do posta pt "oo patrzcie trójkąty w błotniku lepiej sie ukladajo" sensu nie ma :/
Pozdrawiam i jak zwykle wołam plusujących ostatni wpis ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#unity #unity3d #gamedev
@SonyKrokiet, @Rave77, @PiccoloColo, @sorek, @Radziwil172, @henieknw, @Dolanthesniffer, @PawelW124, @LeD7, @l0stfake7
https://www.youtube.com/watch?v=z_NyE3KyhXg&feature=youtu.be
BTW
Póki co to będę myślał jak sfinansować projekt jak juz będzie co finansować, by wyrobić na steam, na podatki, na życie ( ͡° ʖ̯ ͡