Aktywne Wpisy
JakDorobic_com +194
Przed Wami kolejne #rozdajo, ponownie z motywem sportowym (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
Mamy dla Was wartościową nagrodę w postaci odżywki białkowej WPC o smaku kawowym z limitowanej edycji Kevin Levrone (proszek, 2 kg). Wartość rynkowa nagrody to co najmniej 169 zł!
Białko możecie sami spożyć, dać komuś na prezent lub sprzedać z zyskiem! Data przydatności to
Mamy dla Was wartościową nagrodę w postaci odżywki białkowej WPC o smaku kawowym z limitowanej edycji Kevin Levrone (proszek, 2 kg). Wartość rynkowa nagrody to co najmniej 169 zł!
Białko możecie sami spożyć, dać komuś na prezent lub sprzedać z zyskiem! Data przydatności to
thorgoth +48
Sopot mistrzem Polski. Dzietność w wysokości 0,69, najniższa w kraju, blisko najniższej w Europie. Owacje, oklaski, medale dla Sopotu.
Zgodnie ze statystyką WWF, gatunki zagrożone posiadające dzietność poniżej 0,8 to już skrajne zagrożenie wymarciem. Niedługo homo zoppotus trzeba będzie odłowić i rozmnażać sztucznie, żeby nie wygineli doszczętnie.
Jednocześnie:
- powiat sopocki jest jednym z najbogatszych w Polsce, dochód na głowe bliski 10k brutto
- doskonała sytuacja z usługami publicznymi, wolne miejsca we wszystkich żłobkach i przedszkolach
Zgodnie ze statystyką WWF, gatunki zagrożone posiadające dzietność poniżej 0,8 to już skrajne zagrożenie wymarciem. Niedługo homo zoppotus trzeba będzie odłowić i rozmnażać sztucznie, żeby nie wygineli doszczętnie.
Jednocześnie:
- powiat sopocki jest jednym z najbogatszych w Polsce, dochód na głowe bliski 10k brutto
- doskonała sytuacja z usługami publicznymi, wolne miejsca we wszystkich żłobkach i przedszkolach
#suplementacja #5htp #odchudzanie
Komentarz usunięty przez autora
U mnie to na tyle mocno ucisza apetyt, ze musze sie kontrolowac z posilkami bo latwo zapomniec cos zjesc wiec trzeba uwazac.
Stracilem tez przyjemosc nieco z jedzenia bo juz tak sie nie delektuje tym co spozywam.
Ale ja to biore z innych wzgledow a
W jakims stopniu mozesz czuc sie przymulony ale nie tak jak przy pierwszym razie bo htp-5 tez wspomaga sen.
Najlepiej brac htp5 z ekstraktem z zielonej herbaty dla lepszej wchłanialności (EGCG) i na pusty zoladek. Nie bierz tego z wit b6
Ja to biore na depresje, fobie spoleczna i kilka innych rzeczy. Przy okazji cwicze wiec fajnie mi pomoga w tym zeby nie podjadac i ograniczyc cukier bo zmniejsza apetyt.
Mozesz tez brac to przed snem i moze taka pora bedzie najlepsza
no już wziąłem 200 bo na mnie wszystko słabo działa. No nic będę odsypywał sobie z tabletki