Aktywne Wpisy
taka_sobie_ +260
Nie byłabym z tatusiem mającym już guwniaka choćby był 10/10 albo ostatnim facetem na ziemi. Dlaczego? Kilka z brzegu powodów:
- na dzień dobry jestem na drugim miejscu
- wiecznie musi mieć kontakt z byłą, jeżdżąc do dziecka widzi się z nią, pije kawkę i #!$%@? wie co jeszcze tam robią jak dzieciak pójdzie na drzemkę, ale ja oczywiście pewnie miałabym zakaz kontaktu z byłymi xD
- wieczne wtrącanie się byłej w
- na dzień dobry jestem na drugim miejscu
- wiecznie musi mieć kontakt z byłą, jeżdżąc do dziecka widzi się z nią, pije kawkę i #!$%@? wie co jeszcze tam robią jak dzieciak pójdzie na drzemkę, ale ja oczywiście pewnie miałabym zakaz kontaktu z byłymi xD
- wieczne wtrącanie się byłej w
Polska5Ever +51
Jaką jedną najważniejszą radę dalibyście osobom wchodzącym teraz w dorosłość (rocznik 2006 xD) z perspektywy osoby dorosłej?
Można bazować na swoim doświadczeniu.
#wykop30plus #wykop30club #glupiewykopowezabawy #pracbaza #studia #heheszki
Można bazować na swoim doświadczeniu.
#wykop30plus #wykop30club #glupiewykopowezabawy #pracbaza #studia #heheszki
Może jest tu jakaś dobra duszyczka, która np pracuje #zagranico lub często wyjeżdża i nie byłaby dla niego problemem wymiana bilonu na banknoty bo i tak je wyda sobie poza Polską?
#waluty #niemcy #belgia #francja #europa #pytanie
Jeśli kurs w bilonie to 3,5 za 1€ a kurs w banknotach to 4,3 za 1€ to sobie pomnóż jaka jest wtedy duża strata. Użyj kalkulatora bo widzę że matematyka nie jest Twoją mocną stroną.
Aż sobie zacytuje naszego prawilnego @klokupk
Komentarz usunięty przez autora Wpisu