Aktywne Wpisy
100 ZIKO NAGRODY!
Potrzebuję pomysłu na nazwę firmy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Warunki:
● Powinna być po angielsku albo chociaż łatwa do przeliterowania
● Czym bardziej śmieszkowa tym lepiej (i.e. papaj)
● Brak polskich znaków
● Podkręć trochę jeszcze memizm
Najlepsza propozycja do jutra do dzisiaj do północy dostaje dowolnego giftcarda za stówkę albo co sobie zażyczy wygrany.
Powodzenia ᕦ(òóˇ)ᕤ
Potrzebuję pomysłu na nazwę firmy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Warunki:
● Powinna być po angielsku albo chociaż łatwa do przeliterowania
● Czym bardziej śmieszkowa tym lepiej (i.e. papaj)
● Brak polskich znaków
● Podkręć trochę jeszcze memizm
Najlepsza propozycja do jutra do dzisiaj do północy dostaje dowolnego giftcarda za stówkę albo co sobie zażyczy wygrany.
Powodzenia ᕦ(òóˇ)ᕤ
CreaOnion +122
#wojna #wojsko #wojna #ukraina
Mircy, którzy chcą spieprzyć w razie wojny.
Uczyć się wykopki i wyciągać wnioski, by przeżyć.
Przed bezpośrednim atakiem ruscy ponad 2 miesiące przygotowywali się na granicy, codziennie było trąbione o tym w mediach, wykopki (w tym ja) twierdzili, że Putin nie jebnie, bo przecież cały świat patrzył.
Rosja nie wejdzie do Polski w pelerynie niewidce lub teleportując się magicznie w Białymstoku. Zdjęcia satelitarne będą latać po wszystkich kanałach
Mircy, którzy chcą spieprzyć w razie wojny.
Uczyć się wykopki i wyciągać wnioski, by przeżyć.
Przed bezpośrednim atakiem ruscy ponad 2 miesiące przygotowywali się na granicy, codziennie było trąbione o tym w mediach, wykopki (w tym ja) twierdzili, że Putin nie jebnie, bo przecież cały świat patrzył.
Rosja nie wejdzie do Polski w pelerynie niewidce lub teleportując się magicznie w Białymstoku. Zdjęcia satelitarne będą latać po wszystkich kanałach
Słuchajcie miareczki posiadam stary poczciwy Opelek. Wszystko było dobrze do okresu kilku dni temu kiedy to samochód chyba zróbil sobie woodstock i poprostu pije olej litrami. Usłyszałem jakieś dziwne dźwięki po odpaleniu auta dodałem lekko gazu i cisza. No dobra to jedziemy pojechałem jakieś 30-50 kilometrów wróciłem odpalam i coś stuka. Zaglądam coś mnie podkusiło do bagnetu patrze niema oleju. WTF! Tosz to było 4 litry nalane, załamanie ze zatarłem silnik już łzy w oczach odpalam wałki jeszcze chrobotają lekko ale się udało jest olej jest moc jedź. Z ciekawości patrze wczoraj znikło 2 litry oleju na powiedzmy 100 kilometrów zrobionych w tydzień. Rura nie jest ani tłusta ani nic po gazowaniu nie widać jakiś chmur czy coś. Pod autem niema wycieków jest moc zbiera się itd 4 ludzi juz oglądało i nikt niewie co się dzieje z olejem. Jest to przypadek , niewytłumaczalny racjonalnie. Pacjent to X16XELy
coś gdzieś poszło, jedź do mechanika niech Ci zmierzy kompresję to Ci coś już powie, w sensie jak bardzo kosztowne to będzie
Trafiłeś na zajeżdżony (samochody się psują - cóż za sensacja) i tyle. @amath już ci powiedział co Ciebie czeka.
podjedź do mechanika i niech próbę olejową sprężania zrobi