Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
TakiSeLogin +460
#korposwiat #pracbaza #korpo #kiciochpyta
Komentarz usunięty przez autora
@kjeller: jak zwierzęta, u nas tak programiści chodzą czasami, ostatnio kilku dostało zjebę że wchodzą tak ubrani na piętro gdzie przebywają goście
Analitycy w dziale IT w banku chodzą w krótkich spodenkach i bluzie z kapturem, bo klima zimna. Na spotkanie z kilkoma klientami chodzą z dyrektorem, który jest ubrany w Smart casual ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jak zwykle wykopowa specjalność, czyli przypierdzielanie się bez żadnego powodu do tego jak kto jest ubrany