Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +116
magnetotonieja +10
#mecz #heheszki #pasta #austria
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Może znalazłaby się jakaś chętna Mirabelka z Wrocławia i okolic, żeby mi towarzyszyć?
Godzina powrotu do ustalenia i zapewniam transport w obie strony :)
#zalesie #wroclaw #kiciochpyta #wesele
Komentarz usunięty przez moderatora
pokaz
Komentarz usunięty przez autora
kiedyś muszę zebrać wszystkie wymówki którymi znajomi i rodzina (głównie rodzina...) wymigali się z przyjścia na mój ślub, to ma potencjał nawet do pójścia w gorące!
Mój niebieski nie dał rady pojechać na wesele swoich znajomych i tak stracił dwóch kumpli ;) wielka obraza majestatu. Szkoda strzępić.
@bertol9393: po co się w ogole takie rzeczy robi? Przecież to bez sensu xDD
Komentarz usunięty przez autora
Ja bym się nawet ucieszyla, bo jest o wiele wieęcej osob, ktore chcialabym zaprosić niz fizycznie mogę, a osoba towarzyszaca, ktorej nie znam, to zadna frajda. Ba, nawet takie zaproszenie otrzymane w ostatniej chwili mnie nie razi, a wrecz jest mi bardzo milo. Ile ludzi, tyle opinii ( ͡° ͜ʖ ͡°)