Aktywne Wpisy
Markotny_Marek +19
źródło: 1000015372
Pobierz
jestemtakizmeczony +125
Ten, kto z potworami toczy bój, niech baczy, by sam potworem się nie stał. Bo gdy zbyt długo spoglądasz w otchłań...
#koty
#koty
źródło: kot visualscatGkOP8gKXIAAWhyt (2)
Pobierz

Life is Strange za drugim razem to nadal gra ładna, świetnie brzmiąca, z dobrą mechaniką i interesującymi postaciami. Niestety, traci ona to, co za pierwszym podejściem dawało poczucie genialności: element zaskoczenia. Kiedy wiemy już, co się wydarzy, nie siedzimy jak na szpilkach ani nie zbieramy szczęki z podłogi, kiedy dostaniemy po twarzy Zwrotem Akcji™. Sporo traci również finałowy odcinek. Im bliżej byłem końca, tym bardziej niedbale grałem, byle tylko dojść do finałowej decyzji i sprawdzić, czy i ona nadal ma tę moc. Niestety – nie ma (a mimo obietnicy, że tym razem wybiorę tę drugą opcję, i tak wybrałem tę samą, co za pierwszym razem). Tym niemniej, jeżeli jeszcze nie grałeś – spróbuj koniecznie, bo warto! Za pierwszym podejściem Life is Strange wciąga i nie pozwala odejść od komputera do samego końca. Recenzja gry Life is Strange
#recenzja #gry #grykomputerowe #pcmasterrace #ps4 #ps3 #xboxone #xbox360 #android #ios
źródło: comment_hqmdqjtcXX0ewxNyvSSw4FCDrfR2JQh9.jpg
Pobierz