Wpis z mikrobloga

W sumie to chciałbym wiedzieć jak rozpoznać kiedy dany delikwent podpada pod

wykorzystywanie serwisu do politycznych wojenek

Ponieważ ostatnio trochę osób padło i posiadalo to w opisie bana a na pierwszy rzut oka ich działalność nie różniła się aż tak od np takiego @Lukardio
Podejrzewam że każdemu się przyda wyjaśnienie tej kwestii ponieważ nawet w oficjalnym regulaminie też nic nie ma na ten temat.
@wykop, @Moderacja, @a__s i @m__b
#moderacjacontent #polityka #neuropa #4konserwy
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lukardio: no nie wiem, ziomek od naukowców wiary też wyłapał bana za polityczne wojenki mimo że udziela się pod innymi tematami. No ale ok to czemu użytkownicy jak adreth czy jakos tak dalej istnieją, jej egzystencja na portalu to praktycznie sama polityka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Satan696: parę rzeczy które zauważyłem - typ uprawia flooding na potęgę, wrzuca wszędzie te same bezsensowne obrazki, nie potrafi dwóch zdań po polsku złożyć bez oskarżania kogoś o trolling/spiski/bycie żydem. Nie rozumie słowa pisanego. Do tego spamuje moderacje bezsensownymi reportami - widocznie podpadł.

Sam widziałem jak bronił jakiegoś typa, który polecial za duplikaty - założył z trzy wątki na mikro, chyba nawet jakiś wykop o tym - a okazało się,
  • Odpowiedz
@Satan696: na przykładzie jednego gostka spośród zbanowanych strzelam, że: zakłada fafnaście wątków żeby płakać jak to TAMCI coś tam zrobili i w ogóle to ZUO absolutne, nawołuje do zakopów pod bzdurnym powodem, robi durne zgłoszenia do moderacji, wyzywa każdego kto się z nim nie zgadza, a jak tylko coś niezgodnego z jego światopoglądem pojawi się na wypoku i nie zostanie natychmiast zakopane, to jojczy o manipulacji.

Poza tym jeśli rzeczywiście
  • Odpowiedz
@Nieprzyjazny_Ziemniak: Wielka szkoda ze glupota wygrywa, ale nie odbiega to od tego co się dzieje ogolnie na świecie. Oglupione zombi, instagramowo fejsbukowe lemingi wpatrzone w mainstream, u nas tvny i inne gówna. Zal mi tego świata staczającego się w lewackie odmety glupoty i s----------a.
  • Odpowiedz