Wpis z mikrobloga

Przyjechał chłopak mojej mamy mnie odebrać ze wsi, pierwsze słowa to, że wrócę do Warszawy i skończy się zabawa. Potem gadaliśmy o Woodstocku, powiedziałem, że będzie pogo będzie zabawa i szturchlem go barkiem w bark. Wtedy on stwierdził, że umyślnie wsadziłem mu łokieć w zebra i mnie uderzył. Super k---a, jestem z tym człowiekiem godzinę i już taka akcja. Rodzina do niego co on robił, że ja go lekko szturchlem, a on, że go specjalnie bije. Zajebiscie.
#przegryw #rodzina #woodstock #rodzice
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zgremek: ale nikt Ci nie każe na nie reagować. wolisz szukać atencji na mirko użalając sie
ile masz lat? 7? a przez ulice możesz sam przechodzić czy też tylko z nimi xD
  • Odpowiedz
@zgremek ajj to faktycznie musisz przeboleć. Możesz porozmawiać z matką o tej sytuacji, że Cię ona męczy i jeżeli chce w przyszłości mieć normalne relacje z Tobą to niech ogarnie ten b----l albo zmieni partnera.
  • Odpowiedz
@zgremek Nie słuchaj tych ameb z góry. Na wykopie mądrości że świeczką szukać. Przebolej wszelkie wymuszone kontakty z gościem i staraj sie odcinać i nie zagadywać więcej do niego. Po prostu nie angażuj się bardziej niż musisz. Znajdź sobie na woodzie kogoś w swoim wieku i trzymaj się z nim. A co do sytuacji w rodzinie to rozmawiaj z pedagogami, lub skorzystaj z jakiegokolwiek numeru pomocy w takich sytuacjach. Czasami samo
  • Odpowiedz