Aktywne Wpisy
mickpl +620
Nic głupszego teraz nie pada w przestrzeni publicznej, że politycy pis nie będą rozliczani, bo koledzy, bo pakt, bo my was nie ruszamy wy nas i tego typu niesamowite bzdury XD
Moi mili Tuska nie było za co rozliczać. Ani jego ekipy. Jedzenie ośmiorniczek to nie przestępstwo, a Nowak miał kłopoty przez zegarek, tyle.
Za to pis, moi drodzy symetryści to 8 lat złodziejstwa, korupcji, kolesiostwa, łamania prawa i naginania wszystkich zasad.
Moi mili Tuska nie było za co rozliczać. Ani jego ekipy. Jedzenie ośmiorniczek to nie przestępstwo, a Nowak miał kłopoty przez zegarek, tyle.
Za to pis, moi drodzy symetryści to 8 lat złodziejstwa, korupcji, kolesiostwa, łamania prawa i naginania wszystkich zasad.
Cosipi +178
Hahah
Mentzen o 19.25 w TVNie
Więc z ciekawości włączyłem i oczywiście leci bingo TuskVN
Godek, Jedzenie psów, pierdyliard wypowiedzi Korwina, będziesz wisiał, 5 mentzena, onuce, 5g xD
xDDDDDDDDDDDDD
Ale to jest szambo takie same jak #tvpis tylko że za pieniądze amerykańsko/żydowskiego lewactwa a nie nasze jak w tvpis
TFUUU
#konfederacja #bekazlewactwa #polityka
Mentzen o 19.25 w TVNie
Więc z ciekawości włączyłem i oczywiście leci bingo TuskVN
Godek, Jedzenie psów, pierdyliard wypowiedzi Korwina, będziesz wisiał, 5 mentzena, onuce, 5g xD
xDDDDDDDDDDDDD
Ale to jest szambo takie same jak #tvpis tylko że za pieniądze amerykańsko/żydowskiego lewactwa a nie nasze jak w tvpis
TFUUU
#konfederacja #bekazlewactwa #polityka
Będzie grane. :)
#pokazmorde #chwalesie #atencyjnyrozowypasek #snooker #bilard
Miałam taką. Najbardziej mnie chyba denerwowało ciągłe przerzucanie jej na odpowiednią stronę.
https://www.wykop.pl/wpis/13401925/witamy-panstwa-ponownie-caly-dzien-spedzilam-na-pr/ Chociażby tu.
@ostrzyjnoz: Mam w domu skrzypce (chociaż nie gram, długa historia) i też pomyślałem "skrzypce!". Stopka nie dosyć, że prawie przykryta bluszczem (jeżeli to nie jest bluszcz to z góry przepraszam) to ma szerokość dosłownie jednego pixela.
Gdybym wytatuował sobie mojego kota, samego bez czegoś do porównania wielkości wszyscy myśleliby, że to czarna pantera, więc tego, nie ma się co sadzić ;)
@DulGukat: Tak, to bluszcz, a przynajmniej tak miało to wyglądać (xD). No mam wiolonczelę w domu nawet i nie wydaje mi się, żeby była bardzo gruba, w porównaniu do pudła. Mam nawet jej zdjęcie, ale akurat ma schowaną stopkę.
-->szara myszka
-->tatuaż