Aktywne Wpisy
mirko_anonim +22
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
jmuhha +5
Co byście tu zmienili
Jako czwarty odpada Dr. Pepper który miał ponad 2600 głosów, a było to 76% całości głosów (i zajmuje on 3. miejsce). Pozostaje nam tylko finał wielkich marek, więc do dzieła: głosujcie na gorszą colę: Pepsi vs Coca-Cola.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeśli chcesz być jutro wołany możesz kliknąć w plusa lub też zaobserwować tag ---> #wykopowawykreslanka
Zagłosuj na gorszą cole
bez cukru: Pepsi Max > Coca-Cola Zero
Komentarz usunięty przez autora
@Sekoju: Ale ty wiesz, że nikt się do tego nie odnosił? Chodzi o smak, nie o skład. Nie wiem dlaczego, ale Pepsi smakuje tak, jakby ktoś dodatkowo słodził Colę. Smakuje/ Nie chodzi o kaloryczność itd.