Wpis z mikrobloga

@cyberpunkbtc: działa, tylko jest porzuconym projektem, wiec skoro w ostatnim miesiacu porzucony projekt mial 4 commity, a IOTA 9... Wniosek z tego taki, ze IOTka też jest porzuconym projektem, którego pewnie nie da sie naprawić.
  • Odpowiedz
@miglanc102: Doge był żartem ale miał duże przesłanie, mało kto je zrozumiał. Miał pokazać "teraz każdy może zrobić w prosty sposób kryptowalutę". To powiedział twórca po starcie projektu. Ludzie nie zrozumieli, nadal pakowali się w scamy.
  • Odpowiedz
Poczytaj StopAndDecrypt o ETH. To przerażające gdzie to zmierza...

@cyberpunkbtc: ja to przewidziałem na samym początku dlatego nie chciałem nigdy dotykać się do tego, chociaż wiedziałem, że m0żna na tym zrobić duże pieniądze. Jestem z tego dumny. Ja janusz wiedziałem.
  • Odpowiedz
@cyberpunkbtc tak, ale piszesz że na iocie c---a robią (z czym nie dyskutuję) ale na tej samej liście lisk którego nie znosisz za całokształt jest już wysoko... No to albo ranking nie taki ważny albo lisk nie taki zły. Zresztą whatever ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Ale nie to mam na myśli. Nie chodzi mi nawet o wzrost blockchaina. Cały ten sharding i inne rzeczy tylko pogarszają to

@cyberpunkbtc: sharding? Może pamiętasz jak również krytykowałem to jak tylko vitalik ogłosił jako szalony pomysł. Gdyby deweloperzy bitcoina coś takiego wprowadzili bez kitu z miejsca wszystko sprzedaję.
  • Odpowiedz