Wpis z mikrobloga

Przeczytałeś cokolwiek o potrąceniu kobiety przez hajtę, czy hejtujesz po avatarze pani na tt?

@brtk122: a ty przeczytałeś że mu kobieta wtargnęła na drogę w "okolicy pasów" czyli k---a nie na nich. Dodatkowo świadkowie mówią (zapewne jak to zwykle stare baby) że 120km na godzine jechał.

Czy tak wygląda auto które uderzyło w 60-70kg kobietę jadąc ponad
PiersiowkaPelnaZiol - > Przeczytałeś cokolwiek o potrąceniu kobiety przez hajtę, czy ...

źródło: comment_MePHU3gzysHdhBkYxqdKPzPB8zPnc18X.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Ja tam nie kumam o co ta afera. Wprawdzie widziałem tę akcję tylko na telefonie bez żadnych powtórek itd. ale o co chodzi? Faul jak faul, przecież nic mu się nie stało, nogi mu nie urwało. Czerwona według mnie by załatwiła sprawę.
  • Odpowiedz
@takimireczek Dlatego mówię o czerwonej kartce. Jak się robi wślizg na piłkę to nie ma w ogóle faulu. Nie będę się tu jakoś kłócił bo widziałem to tylko na małym ekranie ale ten zamach to też nie był nie wiadomo jaki, on nie miał pozycji, żeby zrobić porządny zamach także siły w tym raczej nie było zbyt dużej.
  • Odpowiedz
@PiersiowkaPelnaZiol: Gdzie wyczytałeś, że w "okolicach pasów"? Czytam po kolei wszystkie artykuły z 2007 i 2008 roku i wszędzie jest napisane, że potrącił ją na pasach. A jeśli na pasach to nie ma czegoś takiego jak wtargnięcie, bo pieszy na pasach ma zawsze pierwszeństwo.
  • Odpowiedz