Moje problemy z prądem w kamienicy nabrały ciekawego obrotu spraw. Dziś przyjechał Tauron oraz inspektorzy z administracji. Posprawdzali, coś tam zmierzyli i niedawno stwierdzili że sprawa jest grubsza(wczoraj działy się istne cuda wywalanie światła, bezpieczników u mnie i sąsiadów, mega spadki napięcia)
Chodzi o to że w ziemi jakiś kabel mogł być uszkodzony podczas ostatnich remontów wody na ulicy a że padało to wszystko stykało teraz po wyschnięciu pojawili się problemy. Inna sprawa to możliwe że połączenie starej i nowej instalacji mogło nawalić. Też taką opcję zakładają. Jeśli to pierwsze to chyba szykuje się kilkudniowy brak prądu
Każdy facet z którym byłam kupował mi kwiaty i zapraszał do restauracji , nigdy nie pozwalał wracać samej w nocy więc nigdy nie zejdę poniżej tego MINIMUM bo mniej już się zrobić nie da a jeśli facet nie robi nawet tego to menel nie facet którego można rozważyć #przegryw #p0lka
Chodzi o to że w ziemi jakiś kabel mogł być uszkodzony podczas ostatnich remontów wody na ulicy a że padało to wszystko stykało teraz po wyschnięciu pojawili się problemy. Inna sprawa to możliwe że połączenie starej i nowej instalacji mogło nawalić. Też taką opcję zakładają. Jeśli to pierwsze to chyba szykuje się kilkudniowy brak prądu
Ehh same cuda.
#gownowpis #gorzkiezale #sylwkespamuje #prad