Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
Mirki i mirabelki z #lubin
Ze względów zawodowych na pół roku przenoszę się do was z Wrocławia, a moje pytanie jest następujące; czy w waszym mieście jest coś do roboty w wolnym czasie dla młodego mirka lvl 23 (puby, knajpy, kluby, wydarzenia kulturalne etc.), czy też kompletny grajdołek i mam wziąć dużo książek żeby nie umrzeć z nudów? xD
  • 24
  • 0
@pociag16: Generalnie tak jak się obawiałem, albo zaszycie się w zaciszu mieszkanka z książkami, albo przeproszenie się ze sportem drużynowym i reanimacja kondycji ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Pan_Maruda: sam lokal jak lokal, nie jest zly. w piątki nie ma jeszcze takiej tragedii, w sobotę za to niezłe tarło się dzieje ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale ogólnie pobawić sie można, może nie na trzeźwo ale jednak. ale ja nie mam dużych wymagań xD
  • 0
@medyceush: Chętnie wyskoczę, zapoznam się z miastem. Zajeżdzam 28/07, ale będę musiał oporządzić nowe mieszkanie i przygotować się na rozpoczęcie pracy. Pierwszy weekend sierpnia, ewentualnie w tygodniu, ale wtedy bez szaleństw xD lub kiedy Ci tam będzie pasować. Miłe ludzie (no przynajmniej Mirki i Mirabelki) w tym Lubinie widzę ʕʔ