Aktywne Wpisy
Cześć Mirki i Mirabelki, znowu potrzebuję waszej pomocy. Na początku 2022 roku dodałem wpis na mirko odnośnie problemów z deweloperem Soltra z legnicy.
Bardzo mi wtedy pomogliście, sprawa nabrała dużego rozgłosu i nawet zainteresowały się nią media.
tldr:
- Deweloper dostaje
Bardzo mi wtedy pomogliście, sprawa nabrała dużego rozgłosu i nawet zainteresowały się nią media.
tldr:
- Deweloper dostaje

hirek_gawron +861
Stop ŻABy czas
źródło: temp_file3971964104129637813
Pobierz![Recenzja Signal: bezpieczny, szyfrowany komunikator [opinie]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/3a94816030ccc1d16a7f03a84bd5ff3890c882e67b8406851ad913973f8df5c6,q80.png)

Dodatkowo - jest sens od razu kombinować z cateringiem dietetycznym? Micha zawsze była moim problemem, nienawidzę gotować, a atm spokojnie mnie na niego stać
Ja robie sobie jedzenie na 3 dni, zajmuje mi to szczerze mówiąc 5 minut, mięso wykładam na blache do pieczenia i odpalam piekarnik. Ryż gotuje mi się w tym czasie. Wracam, rozdzielam do pojemników równomiernie i koniec. 5 minut masz 9
To jednak aktualnie mniejszy problem - nie wiem co mogę robić, żeby te treningi były efektywne. Wiem, że ćwiczenia siłowe są najlepsze ale zdrowotnie ( mam problemy z nerwami w lewej
Co do kateringu to jak masz pieniądze to weź na jakiś czas. Zobaczysz co dają i możesz sobie zapisywać pomysły i pozniej sam będziesz sobie przyrzadzal.