@buk0wski: Świetnie, według Ciebie zatem pis to wielkie zagrożenie, według mnie pis i była partia rządząca po prostu niewiele się różnią jeśli chodzi o parcie na władzę. Możemy zakończyć.
jeśli następne wybory nie będą po myśli PiS, zostaną unieważnione ..
@panzerfucker: dalej nie wiem co to jest ta opozycja totalna, skończ z tą partyjną nowomową. Jeśli partia tak zmienia prawo, ordynacje wyborcze, łamie konstytucje żeby tej władzy przypadkiem nie stracić no to mamy kłopot i pukającą do drzwi putinlandie.
@Nadwirus: Które to były Twoje fakty o to? --> XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kaczyński ma dyktatorską władzę, to fakt. Nie ma już niezależnych od władzy wykonawczej instytucji, a ta władza zależna jest z kolei od Kaczyńskiego, to fakt.
Biedny Jarek, starszy człowiek jeździ po szpitalach, zaraz kopnie w kalendarz i jeszcze na starość o dyktaturę go oskarżają.
Słowa "łamie konstytucje" są już używane chyba w niezliczonej ilości żartów czy memów i nie robią wrażenia bo są nadużywane. I mnie to już specjalnie też nie obchodzi bo bym chyba musiał całe dnie spędzać z prasą żeby być na czasie
No widzisz, a wystarczyłoby, żebyś spędził jeden wieczór z Konstytucją @panzerfucker
Które to były Twoje fakty o to? --> XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kaczyński ma dyktatorską władzę, to fakt. Nie ma już niezależnych od władzy wykonawczej instytucji, a ta władza zależna jest z kolei od Kaczyńskiego, to fakt.
@panzerfucker: W ogóle k---a, jacy wy jesteście głupi po prostu, na waszych oczach zamieniają nam system z demokracji na autorytaryzm, a wy jak te barany, "spoko, bo PO jadło ośmiorniczki i zabrali pieniądze z OFE"
Obudzicie się dopiero za parę lat z ręką w nocniku i będzie płacz.
@buk0wski: Nie mogę mieć szacunku do bolszewii i jej politycznych trolli. Wiszą mi Polskę. Zresztą, to nazywanie rzeczy po imieniu, nazwanie czegoś takiego jak bolszewik głupim również.
@Nadwirus: ej, oni w coś wierzą, albo przynajmniej powtarzają rzeczy ludzi, którzy w coś wierzą. Mam im okazać brak szacunku? Gardzić nimi? Nie, wolę z nimi dyskutować.
a co, policja to bezwolne roboty, które nie mają prawa do odmówienia wykonania rozkazu?
@buk0wski: No dostali pewnie rozkaz, aby nie dać się prowokować. Odwalacie taką trzodę, a potem się dziwicie, że nikt niemal nie przychodzi na te wasze "marsze" czy protesty. Obciach z takimi idiotami przebywać na ulicy. Dzięki wam PiS wygra kolejne wybory. Gratuluję(✌゚∀゚)☞
#4konserwy #polska #bekazlewactwa #bekazpodludzi #lewackalogika #neuropa.de.bil #polityka
To już Twoje zdanie, zobaczymy czy
https://www.wykop.pl/link/4428979/smierc-malych-miast-ich-obumieraniu-towarzyszyla-cisza/
Jak dla mnie świetny wykop. W puitnilanid nie chciałbym żyć, ale Polska teraz to nie putinlandia. A że masz inne zdanie to miej.
Jeśli partia tak zmienia prawo, ordynacje wyborcze, łamie konstytucje żeby tej władzy przypadkiem nie stracić no to mamy kłopot i pukającą do drzwi putinlandie.
@xionze: To nie nowomowa, to słowa Grzesia Schetyny. Może on uprawia jakąś partyjną nowomowę.
Komentarz usunięty przez autora
Biedny Jarek, starszy człowiek jeździ po szpitalach, zaraz kopnie w kalendarz i jeszcze na starość o dyktaturę go oskarżają.
No widzisz, a wystarczyłoby, żebyś spędził jeden wieczór z Konstytucją @panzerfucker
To że nie umiesz czytać to nie
Obudzicie się dopiero za parę lat z ręką w nocniku i będzie płacz.
@buk0wski: Chyba tylko w potęgę upośledzonego, bolszewickiego relatywizmu.
@buk0wski: No dostali pewnie rozkaz, aby nie dać się prowokować. Odwalacie taką trzodę, a potem się dziwicie, że nikt niemal nie przychodzi na te wasze "marsze" czy protesty. Obciach z takimi idiotami przebywać na ulicy. Dzięki wam PiS wygra kolejne wybory. Gratuluję(✌ ゚ ∀ ゚)☞