Wpis z mikrobloga

@buk0wski: Świetnie, według Ciebie zatem pis to wielkie zagrożenie, według mnie pis i była partia rządząca po prostu niewiele się różnią jeśli chodzi o parcie na władzę. Możemy zakończyć.

jeśli następne wybory nie będą po myśli PiS, zostaną unieważnione ..

To już Twoje zdanie, zobaczymy czy
  • Odpowiedz
@panzerfucker: dalej nie wiem co to jest ta opozycja totalna, skończ z tą partyjną nowomową.
Jeśli partia tak zmienia prawo, ordynacje wyborcze, łamie konstytucje żeby tej władzy przypadkiem nie stracić no to mamy kłopot i pukającą do drzwi putinlandie.
  • Odpowiedz
@panzerfucker:

ale Polska teraz to nie putinlandia

Każda sitwa miała swoich sędziów, po czując że przegra wybory próbowała wprowadzić swoich, pis próbował swoich

hehe pis jest jaki jest ale nie powtarzaj tych sloganów bo to tylko śmieszy. Jarek też trochę już za stary na karierę dyktatora
  • Odpowiedz
dalej nie wiem co to jest ta opozycja totalna, skończ z tą partyjną nowomową.

@xionze: To nie nowomowa, to słowa Grzesia Schetyny. Może on uprawia jakąś partyjną nowomowę.

Jeśli partia tak zmienia prawo, ordynacje wyborcze, łamie konstytucje żeby tej władzy przypadkiem nie stracić no to mamy kłopot i pukającą do drzwi
  • Odpowiedz
@Nadwirus: Które to były Twoje fakty o to? --> XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kaczyński ma dyktatorską władzę, to fakt. Nie ma już niezależnych od władzy wykonawczej instytucji, a ta władza zależna jest z kolei od Kaczyńskiego, to fakt.

Biedny Jarek, starszy człowiek jeździ po szpitalach, zaraz kopnie w kalendarz i jeszcze na starość o dyktaturę go oskarżają.
  • Odpowiedz
Słowa "łamie konstytucje" są już używane chyba w niezliczonej ilości żartów czy memów i nie robią wrażenia bo są nadużywane. I mnie to już specjalnie też nie obchodzi bo bym chyba musiał całe dnie spędzać z prasą żeby być na czasie

No widzisz, a wystarczyłoby, żebyś spędził jeden wieczór z Konstytucją @panzerfucker
  • Odpowiedz
@panzerfucker:

Które to były Twoje fakty o to? --> XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kaczyński ma dyktatorską władzę, to fakt. Nie ma już niezależnych od władzy wykonawczej instytucji, a ta władza zależna jest z kolei od Kaczyńskiego, to fakt.

To że nie umiesz czytać to nie
  • Odpowiedz
@panzerfucker: W ogóle k---a, jacy wy jesteście głupi po prostu, na waszych oczach zamieniają nam system z demokracji na autorytaryzm, a wy jak te barany, "spoko, bo PO jadło ośmiorniczki i zabrali pieniądze z OFE"

Obudzicie się dopiero za parę lat z ręką w nocniku i będzie płacz.

• Odpowiedz
@buk0wski: Nie mogę mieć szacunku do bolszewii i jej politycznych trolli. Wiszą mi Polskę. Zresztą, to nazywanie rzeczy po imieniu, nazwanie czegoś takiego jak bolszewik głupim również.
  • Odpowiedz
@Nadwirus: ej, oni w coś wierzą, albo przynajmniej powtarzają rzeczy ludzi, którzy w coś wierzą. Mam im okazać brak szacunku? Gardzić nimi? Nie, wolę z nimi dyskutować.

• Odpowiedz
ej, oni w coś wierzą

@buk0wski: Chyba tylko w potęgę upośledzonego, bolszewickiego relatywizmu.

W ogóle k---a, jacy wy jesteście głupi po prostu, na waszych oczach zamieniają nam system z demokracji na autorytaryzm, a wy jak te barany
  • Odpowiedz
a co, policja to bezwolne roboty, które nie mają prawa do odmówienia wykonania rozkazu?

@buk0wski: No dostali pewnie rozkaz, aby nie dać się prowokować. Odwalacie taką trzodę, a potem się dziwicie, że nikt niemal nie przychodzi na te wasze "marsze" czy protesty. Obciach z takimi idiotami przebywać na ulicy. Dzięki wam PiS wygra kolejne wybory. Gratuluję( )
  • Odpowiedz