Wpis z mikrobloga

@Domownori: czego się uczyć konkretnie? jakbyś Ty szukał? nie jestem głupi ten pomysł to nie jest nagłe widzimisię chce to robić nie dla kasy a dlatego, że mi się to podoba, samozaparcie mocne 11/10, mogę się przeprowadzić w każde miejsce w polsce; masz rację, że ten próg wejścia jest duży i mimo, że niby niż demograficzny, że brak programistów na rynku to o dziwo próg zamiast spadać jest często podwyższany
  • Odpowiedz
@Mlucek:
Ja dostałem prace „z ulicy” 4 lata temu, ale pochwaliłem się dwoma własnymi projektami w php i js. Wcześniej zrobiłem taki „mickey mouse kurs” z php w nova edukacja. Po nim expiłem sam kilka miesięcy, zrobiłem dwa projekty po czym dostałem posadę juniora php.
  • Odpowiedz
@Domownori: ja mam z javy przerobionego fińskiego mooca part 1,2 + w pythonie robiłem roguelike grę i apkę opartą na słownikach, ale to jest ch*j a nie nawet 1/10 juniora :_:
  • Odpowiedz
@Mlucek:
Chyba za wysoko stawiasz sobie poprzeczkę. Widziałem ludzi, którzy przychodzili po g---o-kursach i dostawali prace od ręki. Potem w pracy nauczyli ich reszty.

Ps webdev ofkoz, nie wiem jak jest w Javie.
  • Odpowiedz