@Domownori: czego się uczyć konkretnie? jakbyś Ty szukał? nie jestem głupi ten pomysł to nie jest nagłe widzimisię chce to robić nie dla kasy a dlatego, że mi się to podoba, samozaparcie mocne 11/10, mogę się przeprowadzić w każde miejsce w polsce; masz rację, że ten próg wejścia jest duży i mimo, że niby niż demograficzny, że brak programistów na rynku to o dziwo próg zamiast spadać jest często podwyższany
@Mlucek: Ja dostałem prace „z ulicy” 4 lata temu, ale pochwaliłem się dwoma własnymi projektami w php i js. Wcześniej zrobiłem taki „mickey mouse kurs” z php w nova edukacja. Po nim expiłem sam kilka miesięcy, zrobiłem dwa projekty po czym dostałem posadę juniora php.
@Domownori: ja mam z javy przerobionego fińskiego mooca part 1,2 + w pythonie robiłem roguelike grę i apkę opartą na słownikach, ale to jest ch*j a nie nawet 1/10 juniora :_:
źródło: comment_xMlSlmesFQWpluds5rVEY0juwDHicYok.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Po co Java?! Za wysoki próg wejścia. W PHP albo JS/CSS robotę dostaniesz „z ulicy”, jeśli udowodnisz, że umiesz jakiekolwiek podstawy.
Ja dostałem prace „z ulicy” 4 lata temu, ale pochwaliłem się dwoma własnymi projektami w php i js. Wcześniej zrobiłem taki „mickey mouse kurs” z php w nova edukacja. Po nim expiłem sam kilka miesięcy, zrobiłem dwa projekty po czym dostałem posadę juniora php.