Wpis z mikrobloga

Mireczki, dla każdego #przegryw polecam dziewczynę która urodziła się na wsi.
Są tam wyjątkowo ładne i pracowite kobiety, powaga.

Sam tak mówię ponieważ taką mam, brud jej nie straszny, praca też, są ambitne i nauczone szacunku. Gramy w piłę? Jasne, w siatkówkę? Jasne, idziemy na ściankę wspinaczkową, super itp.

A dziewczyna z miasta?
A nie, bo się spocę, bo pazurki, bo muszę wrzucić snapa albo zdjęcie na insta xd.

Powaga, jak piękna kobieta to tylko ze wsi ()
A o naturalnym wyglądzie to już nie wspomnę, tylko delikatny make up który podkreśli niektóre elementy twarzy a nie sztuczne brwi, n------e podkładu itp xd

#wygryw
#zwiazki
#logikarozowychpaskow
#rozowepaski
#niebieskiepaski
R.....h - Mireczki, dla każdego #przegryw polecam dziewczynę która urodziła się na ws...

źródło: comment_ZXPO2RT9ltp1u52U1Nayvkqd8JT9nEDv.jpg

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Razzish: na c--j mi taką wieśniaczka, co całe życie spędziła wśród trzody chlewnej, jak od urodzenia jestem z miasta. Te wiesniary jak zobacza, że faceci lecą na taką to od razu stają się Uber szmatami (potwierdzone info, krk here) Gardzę wieśniakami, sorry xd
  • Odpowiedz
A nie, bo się spocę, bo pazurki, bo muszę wrzucić snapa albo zdjęcie na insta xd.

@Razzish: Zależy. Ja znam taką fajną ukraineczke, z jednego z największych ukrainskich miast, a jest totalnym przeciwienstwem tego pindrzenia. Mówi, że podczas gdy jej rowieśniczki wydają pieniadze na fryzjerow, kosmetyczki i ogolnie pinderzenie, ona woli wydawać na "doświadczenia", tzn. podrozowanie i robienie rzeczy, ktorch nie robiła. To jest jakieś złoto, bo jest bardzo piękna,
  • Odpowiedz
@drect no kurde, do tego kocham tę wiejską mentalność i brak jakichkolwiek aspiracji. 3/4 moich znajomych idzie na kosmetologię :)))) nie chcę hejtować kierunku, natomiast u nich wynika to z tego że nic innego w życiu nie robiły, uczyć się nie było komu tylko po dyskotekach latać, a robienie makijażu to dobry hajs. No nie wiem, może przesadzam, ale trochę mnie boli że ich jedynym celem w życiu jest zarobić trochę
  • Odpowiedz
@Razzish nie ma różnicy. Poziom życia na wsi jest wysoki wydaje mi się i wiele różowych ma za zadanie tylko zrobić kolację i posprzątać dom..
  • Odpowiedz