Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jestem introwertykiem. Mam tylko 3 znajomych z którymi jestem w kontakcie, piszę w miarę na bieżąco, ale raczej nie spotykam się z nimi. Ostatnio poznałem dziewczynę i jestem w związku. Ona oczywiście ma sporo znajomych, jakieś tam grono koleżanek i ich chłopaków. Zastanawiam się czy powiedzieć jej jak to u mnie wyglada. Czy może lepiej nie bo odbierze mnie jako dziwaka? Co o tym sądzicie?

#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #introwertycy

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
  • 16
@AnonimoweMirkoWyznania: ja miałam kiedyś swoje 3 przyjaciółki i też jestem introwertykiem. Każda z nas poszła w swoją stronę. Mój partner jest starszy ode mnie o 4 lata i tak jakoś nie było okazji go poznać z moimi przyjaciółkami i nawet nie widziałam takiego powodu, matki mój niebieski to dusza towarzystwa i ma ich pełno mimo tylu lat wciąż poznaje kogoś nowego. Nigdy nie napierał na moich znajomych lub to że z
OP: Odpowiadając na Wasze wszelkie pytanie. To tak, wie że jesteśmy razem. Poznaliśmy się na portalu randkowym, nie Tinder ani podobne aplikacje. Jest to pierwsza moja dziewczyna. Mamy wiele tematów do rozmów, o znajomych raczej nie gadamy. Nie zamierzam nikogo udawać, jak zapyta to powiem jak jest.

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}