Aktywne Wpisy

Klub X-Demon z Wrocławia dyskryminuje mężczyzn i uprzedmiotawia kobiety swoją promocją.
https://www.facebook.com/336980183153334/posts/pfbid02r8zQ96nH9SRncGTEj4vyWRb61vWUzuY3fJzy7h8BpcLhnqMVQogB8h5RgSLnguqnl/
#dyskryminacjamezczyzn #pieknokobiet #pieklomezczyzn #wroclaw
https://www.facebook.com/336980183153334/posts/pfbid02r8zQ96nH9SRncGTEj4vyWRb61vWUzuY3fJzy7h8BpcLhnqMVQogB8h5RgSLnguqnl/
#dyskryminacjamezczyzn #pieknokobiet #pieklomezczyzn #wroclaw

ale #!$%@? xDDDDDD w co ja sie pakuje
myslalem ze jej #!$%@? o tym jaka jest grzeczna ma jakiś ciekawy podtekst ale jak z nia gadalem przez tel to ni #!$%@? nie dalo sie pociagnac rozmowy jakos normalnie, odpowiadala mi strasznie szybko krotkimi zdaniami i caly czas strasznie spieta xDD a przez neta jakos inaczej
I PO ROZMOWIE TELEFONICZNEJ WYWNIOSKOWALEM ZE JEST JEBNIETA A JA NIBY JA POLUBIŁEM ALE NIE AZ TAK JAK MYSLI XDDDDD I NIE CHCE JEJ ZRANIC TERAZ XDDDDD
Sorry ze tak chaotycznie ale nie umiem inaczej, #!$%@? mi mozg xD jeszcze mi #!$%@? o dzieciach cos to sie pytam czy hehe w sobote robimy to ona ze nie ze po slubie dopiero i to tak powaznie w #!$%@? XDDDDD i okazalo sie ze zdazyla pokazac mnie swoim wszystkim kolezankom, matce i #!$%@? ojcu, tzn moje zdjecia
#!$%@?, ja #!$%@? xDD a mialem sie w nic nie angazowac i szlo dobrze az do tej pory, mam nadzieje ze jej to minie xDD liczylem chociaz na ruchanie ale az sie zaczalem zastanawiac czy ona jest tak bardzo niesmiala (no okej tez jestem, ale #!$%@? nie przesadzajmy xD) czy nie jest jakas opozniona w rozwoju za przeproszeniem XD KUHWAAAAAAA
#gownowpis
#zwiazki xDD
#wtf
nie traktuję jej do końca poważnie ale jest nawet spoko, tak bym to ujął xD
a czy coś się rozwinie to zobaczę
NO NIE #!$%@? XDDDDD NIE.MG #!$%@? WYOBRAZAM SB JA Z TYM KASZLEM I KATAREM I KOCHAM CIE KOCHAM CIE XDDD
NIE ZAKOCHAL.SIE
ONA SIE ZAKOCHALA I JEST WALNIETA
A JA JA LUBIE PO PROSTU
NO I NA ZYWO WYGLADA W #!$%@? LEPIEJ NIZ NA ZDJECIACH I O OOO JAK CIPE WYRUCHAM KOCHANĄ JAK WROCI Z PORTUGALII MMMMM XDDDDD