Aktywne Wpisy
Jarek_P +1623
Nie kupuj kabli na aliexpress, ani na bazarze mówili. Kup w Polsce od legalnego sprzedawcy, kabel z certyfikatem, mówili.
Na zdjęciu kabel kupiony w Polsce, od dużego allegrowego sprzedawcy. Według opisu ze strony: do 16A, oczywiście trójżyłowy, wysokiej jakości i w ogóle.
Tymczasem w realu:
- brak żyły PE
- przewód z żyłami z CFe (magnes się przykleja)
- średnica żyły 0,58mm co daje pole przekroju żyły ~0,25mm2. Dla przewodu miedzianego dałoby
Na zdjęciu kabel kupiony w Polsce, od dużego allegrowego sprzedawcy. Według opisu ze strony: do 16A, oczywiście trójżyłowy, wysokiej jakości i w ogóle.
Tymczasem w realu:
- brak żyły PE
- przewód z żyłami z CFe (magnes się przykleja)
- średnica żyły 0,58mm co daje pole przekroju żyły ~0,25mm2. Dla przewodu miedzianego dałoby
Van-der-Ledre +151
No to rekonesans pracy w p0wiatowym i jego okolicach zrobiony. Jest dokładnie tak, jak się spodziewałem. Większość ofert to kołchozy pospolite. Minimalna lub max 500zł wyżej. Wymagań pełna lista, jako "benefity" czasowa wypłata, przerwy w pracy czy możliwość umowy zlecenie. I to wszystko na stanowisko magazyniera, budowlańca, sprzedawcę czy innego konsultanta, (takich 90%ofert). Wymagań pełno, od siebie? Nic. Kilka może ofert było skierowanych do typowych specjalistów lub zagranicę.
Jedna oferta mnie bardzo
Jedna oferta mnie bardzo
17blg/6%Alk
Wędzonka buchnęła z butelki, już ze szkła symboliczna. Piwo rozlewane pół roku temu.
Bardzo przyjemny klasyczny stout, troszkę czekoladowy, nie czuję tego ekstraktu, wysycenie odpowiednie, półwytrawny, ładnie ułożony, piana niska utrzymuje się na powierzchni. Kapsel firmowy.
Ciężko teraz w lato w sklepach dorwać fajne stouty, także bardzo miło, że akurat mam okazję pić to piwko. Mam ochotę na kolejne.
#piwowarstwo
#craftbeer
#browarhipster
#piwo