Wpis z mikrobloga

• 1
@Jeleniowa: Narazie nie, buduję sobie póki co swój sklep w produkty i sporo czasu spędzam nad zaprojektowaniem jednej rzeczy (czasem projektuję, potem szyję, potem coś zmieniam w projekcie, znowu szyję itd) i na to schodzi mi masa czasu. Kiedyś pewnie będę szyła na zamówienie, ale raczej nie w tym roku :)
  • Odpowiedz
@kicioch: Eh, wielka szkoda, że zamówień nie realizujesz ( ͡° ʖ̯ ͡°) Marzył mi się prosty pluszak postaci ludzkiej z pewnej gry. Ma w bród fanów na instagramach i innych serwisach, więc może popularność Twoich dzieł by jeszcze skoczyła przy okazji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@mandrake0: Ja pluszaków nie szyję bo filc się do tego nie nadaje za bardzo :) Głównie breloki/zakładki do książki. No i nie będę ukrywać że mocno się cenię jak na polski rynek, bo sprzedaję głównie za granicę i ceny mam ustawione pod zachód.
Plany mam dosyć spore na to co będę szyła w najbliższych miesiącach więc może akurat pokryje się to z Twoim marzeniem :)
  • Odpowiedz
@kicioch: Sorki, źle to ująłem, jasne, że to nie pluszak :) a ceny w sklepiku wydają mi się spoko, dobrze, że mocno się cenisz. To zapytam się wprost- planujesz jakieś postacie z gry Detroit Become Human? :P
  • Odpowiedz
  • 1
@jadebowiemzewarto: Najpierw rysuję sobie szkic i maluję Copicami albo kredkami jak to ma wyglądać, potem przenoszę to na cyfrową wersję za pomocą tabletu - każdy element (ucho, środek ucha, sweterek, ręka, rękaw itd) musi być osobno, drukuję, przypinam szpilką do filcu, wycinam, zszywam :) Projekt takiego zwierzaka to może z godzina pracy, ale Wiedźmin zajął mi cały dzień. Samo szycie to 2-3h :)

@mandrake0: Szczerze to nie znam
  • Odpowiedz
@kicioch: W takim razie na topie jest jedna z głównych postaci, android Connor. Typ po lewo. Prawdziwy hicior na różnych serwisach (bo został świetnie napisany i zagrany). To ja bacznie obserwuje czy kiedyś coś takiego powstanie, bo chciałbym sprawić prezent znajomej :) Zrobiła ostatnio jakiś durny prosty rysunek z nim i cyk, 11k lajków, więc ludzie polubią takiego filcowego ludka (ʘʘ)
mandrake0 - @kicioch: W takim razie na topie jest jedna z głównych postaci, android C...

źródło: comment_8FsqCQ1fvEhqJLuxVX6p1xSo2gm9oo8K.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz