Aktywne Wpisy

annlupin +18
sytuacja na zewnątrz jest taka że jakieś ptaki sie drzom jakółki jeszcze śpią i gołomp też

Nie wiem skąd się wzięła opinia, że podróżowanie pociągiem jest wygodniejsze niż autobusem.
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze

@TymRazemNieBedeBordo: tak to może było w czasach westernów. Teraz masz tak dożarte przepisy budowlane, że nie tylko zamku nie p----------z, ale ze zwykłym budyneczkiem będziesz miał problemy jeśli kształt, kolor i wymiary nieodpowiednie.
JAK W POLSCE CHCESZ SOBIE ZROBIC OGRÓD PRZED DOMEM TO SOBIE SADZISZ TRAWE, KRZAKI, DRZEWA CO CENTYMETR I W------E, PŁOT 3METRY I BETONOWE SŁUPY
A W USA? W USA JAK W LESIE, TRAWKA PRZED DOMEM, ZERO PŁOTU, ZERO DRZEWEK. SPÓŹNISZ SKOSZENIE TO CIE Z WLASNEGO DOMU W--------Ą XDDD
Komentarz usunięty przez autora
@DodatnieUjemny: Przecież w takim obszarze można dalej budować baa nawet normalnie wioski istnieją tylko trudniej jest pozwolenie dostać.
@TymRazemNieBedeBordo: Przecież np na zachodzie w wielu miastach nie zbudujesz na swojej działce tego czego chcesz tylko musisz się trzymać jakichś planów przestrzennych i dzięki temu wiele zachodnich miasteczek nie wygląda jak