Aktywne Wpisy
again_and_again +845
mirko_anonim +17
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema. Szybka piłka. Remontuję mieszkanie developerskie, które kupiłem sam 2 lata temu na etapie dziury w ziemi. Będę mieszkał z dziewczyną, która oczywiście nie partycypuje w kosztach raty itd, co jest dla mnie zrozumiałe.
Niezrozumiałe dla mnie jest to, że ona nie chce partycypować w żadnych kosztach związanych z remontem. Zakup mebli, agd, paneli. Mówi że nie będzie dopłacać do mojego mieszkania i to dla mnie jest OK, ale
Siema. Szybka piłka. Remontuję mieszkanie developerskie, które kupiłem sam 2 lata temu na etapie dziury w ziemi. Będę mieszkał z dziewczyną, która oczywiście nie partycypuje w kosztach raty itd, co jest dla mnie zrozumiałe.
Niezrozumiałe dla mnie jest to, że ona nie chce partycypować w żadnych kosztach związanych z remontem. Zakup mebli, agd, paneli. Mówi że nie będzie dopłacać do mojego mieszkania i to dla mnie jest OK, ale
Wczoraj pijemy piwko ja, kuzyn lvl 26 bez dziewczyny, mój brat 33lvl i dwójką dzieci i jego żona. No i bratowa do kuzyna, że czemu jest sam i powinien się ogarnąć, a brat do niego, że niech będzie szczesliwy sam póki może i od razu niech bierze grubą to się nie zawiedzie XDD bratowa pogniewana cały wieczór XDDD
Na przykład: Aaa, ciociu, bo mam tak często grzybice pochwy z takimi obfitymi, serowatymi, śmierdzącymi rybą upławami, wiesz, takie jak serek wiejski, ten z grudkami takimi,
@SinShop:
Z doświadczenia ci powiem że to nie pomaga.
Powtarzałem mojej mamie, współpracownicy, ciotce że nie sobie nie życzę i co? Raz na tydzień, dwa znów komentarz że nie mam kobiety i w moim wieku "najwyższa pora". Trzeba być burakiem w takiej sytuacji bo inaczej nie przestaną.
- Madoka, dlaczego nie masz dzieci jeszcze, lat Ci nie ubywa!
- Ciociu, ja po prostu za bardzo lubię anal - ciężko żeby dzieci się rodziły jak stale bierzesz nie w tą dziurę, lol.
Jak ręką odjął, polecam ten stan. ( ͡
@lsxol123: To niezle ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dzieciaki mocne glowy maja?