Wpis z mikrobloga

Jak poderwać normika na siłowni? Jest to w ogóle możliwe? Poprosić o asekurację/pokazanie techniki? Udawać głupią ("OHP? To ma związek z harcerstwem?")? Pochwalić efekty pracy? ("Jak długo trzeba ćwiczyć, żeby tak wyglądać?"). O--------ć za brak ręcznika?

Pytam serio ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Mile widziane zarówno wypowiedzi od #rozowepaski jak i #niebieskiepaski

#pytanie #silownia #podrywajzwykopem
  • 74
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

prawda jest taka, ze fajna laske normik sam zauwazy i jesli jest zainteresowany, sam sie za nia bierze

@PoProstuOna:

Trochę g---o prawda. Ja na siłce staram się nikomu nie zawracać d--y chociaż miałem ochotę nie raz i nie dziesięć - bo trening to trening. Ale raz mi się zdarzyło, że fajna dziewucha mnie zaczepiła, trochę jej pomogłem, trochę pośmieszkowaliśmy, ale nie ciągnąłem tematu bo byłem
  • Odpowiedz
@Kerrigan: o------l za brak ręcznika się należy tak czy siak.
i na siłce zagaduje się dokładnie tak samo jak gdzie indziej.
Podchodzisz, część, jestem Asia, Romek, miło mi. Słuchaj nie miałbys ochoty wyskoczyć po treningu na coś do zjedzenia? Chętnie, ale dziś nie mam czasu, bo mecz, ale może w sobotę. Ok. Ok, podaj mi swój numer czy fejsbuka. Proszę. Ok spadam, bo stygnę, a już czas na moją serię
  • Odpowiedz
@Kerrigan: kilka pełnych treningów w bliskim sąsiedztwie i powinien zacząć się zastanawiać o co chodzi :) Jeszcze jak coś zgubisz przy nim żeby miał dobrą wymówkę do zagadania to już w ogóle bajka.
  • Odpowiedz
@Kerrigan: Spróbuj się do niego uśmiechnąć parę razy, jak będzie odwzajemniać to pewnego dnia powiedz cześć i tyle XD
Polecam, ja tak poznałam swojego niebieskiego i od 2 lat jesteśmy razem ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz
bądź królową ostrzy, suką uniwersum, a w drugiej części kosmicznem glutem ważności który spełnia wolę megastarych bóstw zanim pójdzie z wieśniokiem poznanym przed mutacją w cholerę

nie umiej zapytać lamusa na siłowni że chcesz wyjść z nim na kawę

@Kerrigan: jak nisko upadliśmy
  • Odpowiedz
@Kerrigan jak będzie cisnął na klatę to rzuć z końca sali "e Ty k---a ziomuś dorzuć 20kg, wielki jesteś jak tur to w----------z więcej żelastwa, wierzę w Ciebie, nie s----------a tego, a tak wogóle Kasia się nazywam, w-----ć Ci z dyńki czy się ze mną umówisz gościu"
zawsze działa, ponoć
  • Odpowiedz
@Kerrigan: czekasz aż wybierze maszynę/ławkę, ustawiasz się metr przed nim i robisz najbardziej głębokie przysiady w swoim życiu oczywiście tyłem do niego. Nie zapomnij o leginsach. Kiedy skończy serie i odejdzie bez słowa tzn., że go masz. Teraz tylko czekać aż się pierwszy odezwie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz