Aktywne Wpisy
xxxzzz +308
A wy co biedaki, pewnie dla dziadków/rodziców płyta 1x2 i tyle? Nawet mi was nie żal. Tak szanują swoich bliskich ludzie na poziomie:
#wszystkichswietych #1listopada #bekazpodludzi
#wszystkichswietych #1listopada #bekazpodludzi
naksu +36
chciałabym aby seks nie istniał aby dzieci robiono w probówkach eliminując wady genetyczne i wybierając najlepsze geny spośród wyselekcjonowanych ludzi, którzy mają jak najlepsze wyniki zdrowia psychicznego i predyspozycji, reszta by się nie rozmnażała bo nie miałaby jak, siurek służyłby tylko do sikania, pusia tak samo, kobiety byłyby płaskie jak deski, nie miałyby okresu, facetom by nie stawał, nie mieli by spermy, nie byłoby spermiarzy jesu ale piękna wizja świata, zero gwałtów,
Zanotowane w przypadku 70% neuropków. #polityka
@noniechtakzostanie: Nie musiałem, bo i tak wiesz lepiej co chciałem napisać, i to Ci wystarcza, żeby nazwać mnie dzbanem XDDD? Człowieku, dyskutując w ten sposób sobie wystawiasz świadectwo, a nie mnie.
Zacznę zbierać komentarze xD i zrobię
Geje ewentualnie do łagru, lesbijki są spoko
Zdrowe równouprawnienie
Wolność religijna
Faszyzm to główny wróg
Gender się nie zajmuję.
Jestem prawicowcem.
Mogę płuc i na lewaków i prawakow, szach mat
Sumerowie, Egipt, Starozytna Grecja, Rzym - non stop wojny, gwalty, glod, smrod i ubostwo.
Przyszlo Chrzescijanstwo i nagle nastal spokoj i Nirvana, tak?:)
No niezle chlopaki. Macie braki wiedzy na kazdym mozliwym polu, od waszej religii, po teologie, psychologie, filozofie na zwyklej biologii i historii konczac.
@Myszoskocznia: uuuuu terez to na pewno jesteś symetrystą czyli zakamuflowanym pisowczykiem prawakoidalnym, tako rzecze debiliada doktrynalna ludzików udzielających się pod #neuropa
@loczyn: Sam masz spore braki, skoro wyciągasz takie wnioski z moich wypowiedzi. Nigdzie nie pisałem, tego, co żałośnie próbujesz mi imputować.
@biliard: O i ja też się zgadzam z tym, że przeciętni ludzie nie mają kompetencji by filozofować, tworzyć prawo, czy rządzić(ja również). A jak się to ma do Marksa i
@glonstar:
Sam to napisałeś:
Komentarz usunięty przez autora