Aktywne Wpisy
tiofen +267
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
78,12% przepytanych Mirków bądź Mirabelek grało w tę grę. Średnia ocena tej gry na wykopie wynosi: 8,44. To mniej niż na gry-online (8,5) oraz więcej niż na Metacritic (8,3).
Dziś oceniać będziemy grę: Portal z 2007 roku.
W kolejnym głosowaniu będziemy głosować na grę Frostpunk z roku 2018.
Bardzo proszę o podzielenie się opiniami, wspomnieniami na temat tej gry.
Tag do obserwacji/czarnolistowania: #wykopowegry
Zasady: Oceniamy różne gry z różnych gatunków i różnych okresów. Głosujemy w skali 1 - 10, ocena będzie uśredniona i porównana z ocenami na portalu gry-online oraz metacritic. Głosowania będą się odbywać co 1-3 dni w zależności od wolnego czasu. W komentarzach będzie jeszcze jedna ankieta na temat tego czy grałeś w daną grę.
#gry #pcmasterrace
Na ile oceniasz?
Dwójka ze swoją fabułą, plot twistem i lokacjami ogólnie pozamiatała tak więc...
Portal - 9 (było na 10
Dajcie na te głupie ankiety jeden tag.
A nie codziennie nowy na czarno...