Aktywne Wpisy
Riiuku +157
arinkao +98
Pizza na całą blachę.
Miała być taka a'la lata 90'. Więcej zdjęć w komentarzach (づ•﹏•)づ. Było grubo...
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzenie #pizza
Miała być taka a'la lata 90'. Więcej zdjęć w komentarzach (づ•﹏•)づ. Było grubo...
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzenie #pizza
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#bekazwegetarian #bekazwegan #weganizm #wegetarianizm
to jest niesmaczne
@jepanseque: postaram się bez wycieczek osobistych:
Pomijając literówkę (miało być nader), chyba jasno z tego wynika, że nie wrzucam wszystkich do jednego worka. Ba, mój różowy też się nie wpisuje w ten schemat, ale ma dokładnie takie same spostrzeżenia, jak ja. Bywamy czasem w
@sasik520: połowa wegan z wykopu się nie zgodzi niestety... Możesz jeść zdrowo i mądrze albo być przeciw nim.
Komentarz usunięty przez autora
Ciężko uznać czterdziestolatka z brzuchem, jeszcze w dodatku w "modnej" (a więc popularnej!) fryzurze za coś dziwnego.
A kogo obchodzi wygląd i zachowanie innych - intuicyjnie obstawiam, że zdecydowaną większość, do tego stopnia, że jest to temat badań i bardzo popularnych studiów (socjologia, psychologia itp.).
Mógłbyś mi zarzucić, że "kto w 2018 roku czepia się o czyjś wygląd lub zachowanie (o ile nie
Jednak nie działa to raczej w drugą stronę, tzn. po
(-‸ლ)
@ruszcz: nie zaprzeczam i nigdzie tak nie stwierdziłem. Pisałem tylko o tym, że z moich doświadczeń wynika, że w grupie wege jest więcej osób wyglądających nieszablonowo, niż w losowej innej, niewege, grupie ludzi.