Aktywne Wpisy
Glar +119
Ta grupa na fb jest p--------a pod względem spermy #przegiolemco #spermiarzalert
szarszarlotka +14
Moja 13-letnia siostra została najprawdopodobniej okradziona na rozpoczęciu roku szkolnego ( ͡° ʖ̯ ͡°) Szła ze sztandarem więc koleżanka z klasy zaproponowała, że potrzyma jej torebkę, siostra oczywiście ładnie podziękowała i pobiegła bez namysłu, po apelu odebrała torebkę a jak wracała ze szkoły zorientowała się, że w środku nie ma telefonu. Szkoła i dom przeszukane, telefon wyłączony, ostatnie logowanie godzinę po sytuacji kiedy siostra siedziała już w domu
#samochody #otomoto #januszebiznesu
Przypomina mi się gdy kiedyś szukałem auta i pojechałem do takiego Janusza
- panie ale tu cały przód jest przecież malowany a miał być bezwypadkowy!?!?
- No mówiłem że bezwypadkowy, ale nie bezkolizyjny
(╥﹏╥)
#truestory
Komentarz usunięty przez moderatora
Czesto kupuje takie auta dla siebie i rodziny i dla mnie to cenne info. (Jesli oczywiscie hiena mowi prawde , bo to na 100% ogloszenie z komisu - widac)
- Auto na pewno tansze niz srednia, a moge miec nadzieje, ze to jedyny wypadek jaki mialo. Wiec jak go naprawie to zrobie to pod siebie i mam pewnosc ze poza wypadkiem , ktorego skutki widzialem jest fabryczny. I 100x wole kupic cos takiego niz zrobionego na gotowo z regenerowana poduszka i tlumaczeniem,ze tu tylko byl zderzak i blotnik
To o czym mowisz w 9/10 przypadkach jest nie do ogarniecia, bo jak auto jest naprawione to nie wiadomo co bylo zmieniane i jak mocne byly uszkodzoenia. Szczegolnie jak samochod przeszedl przez kilka rak i na koncu wyladowal u hieny. Nikt nie ma takich
Samochody po wypadkach naprawdę można naprawiać, wystarczą odpowiednie nakłady finansowe.
https://www.otomoto.pl/oferta/kia-venga-1-4-uszkodzony-tyl-i-przod-jezdzi-fra-vat-23-cena-brutto-ID6yUjlF.html
Zobacz wkrety, trytki i calosc. Ogladalem tam kilka aut i to przechodzi ludzkie pojacie to co oni
@maciejg: W sensie, że r-------ł się tylko raz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@bigger ma rację.
Komentarz usunięty przez moderatora