Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 302
@Niedzwiedz91M:
Przypomina mi się gdy kiedyś szukałem auta i pojechałem do takiego Janusza
- panie ale tu cały przód jest przecież malowany a miał być bezwypadkowy!?!?
- No mówiłem że bezwypadkowy, ale nie bezkolizyjny
()
#truestory
  • Odpowiedz
@maciejg: Oczywiscie. Tak samo jak zaznaczona przez Ciebie informacja,ze technicznie sprawny.

Czesto kupuje takie auta dla siebie i rodziny i dla mnie to cenne info. (Jesli oczywiscie hiena mowi prawde , bo to na 100% ogloszenie z komisu - widac)

- Auto na pewno tansze niz srednia, a moge miec nadzieje, ze to jedyny wypadek jaki mialo. Wiec jak go naprawie to zrobie to pod siebie i mam pewnosc ze poza wypadkiem , ktorego skutki widzialem jest fabryczny. I 100x wole kupic cos takiego niz zrobionego na gotowo z regenerowana poduszka i tlumaczeniem,ze tu tylko byl zderzak i blotnik
  • Odpowiedz
@bigger tyle, że to teksty dla zmylenia. "Miał uszkodzone x/y/z" to rzetelną i uczciwą informacja. "100% sprawny zanim przestał być sprawny" to... Eh, szkoda...
  • Odpowiedz
@maciejg: Jest napisane 100% sprawnych TECHNICZNIE co znaczy,ze przynajmniej wedlug sprzedajacego znaczy,ze uszkodzenia sa tylko wizualne a nie wyplywaja na to jak samochod jezdzi i dziala.

To o czym mowisz w 9/10 przypadkach jest nie do ogarniecia, bo jak auto jest naprawione to nie wiadomo co bylo zmieniane i jak mocne byly uszkodzoenia. Szczegolnie jak samochod przeszedl przez kilka rak i na koncu wyladowal u hieny. Nikt nie ma takich
  • Odpowiedz
@maciejg tak ponieważ mogę kupić to auto i mieć pewność, że bity był tylko przód, który osobiście naprawiałem,a reszta powinna być oryginalna.

Samochody po wypadkach naprawdę można naprawiać, wystarczą odpowiednie nakłady finansowe.
  • Odpowiedz
@bigger: zgadzam się z Tobą, ale doszło podobno do tego, że Janusze kupują samochód w DE po mocnym dzwonie, targają na lawecie do PL gdzie niskim kosztem wyciągają tak aby wyglądał na lekką stłuczkę parkingową i ciągną znów do DE aby wystawić na sprzedaż. I to się opłaca.. Im przynajmniej.
  • Odpowiedz
@Niedzwiedz91M: no ale to jest istotne, bo przynajmniej wiadomo, że nic więcej wcześniej nie było robione i można sobie pod siebie auto naprawić... Tak samo, że jest sprawne technicznie. Wam to się już k---a nie da dogodzić, klient w PL jest jakiś p------y. To gorsze niż pisanie z dziewczyną, wieczna droga przez pole minowe
@bigger ma rację.
  • Odpowiedz