Wpis z mikrobloga

@seroo11:

Średnio 8 zjazdów na semestr, a częstotliwość różna, czasem raz na dwa tygodnie, czasem są dwa z rzędu i potem 3 tygodnie przerwy. Jeśli chodzi o godziny na uczelni to maksymalnie jest od 8:00 do 19:00, ale tak średnio myślę, że wychodzi raczej od 8-16 ( z czego godzina przerwy na obiad, miedzy zajeciami 15 minut przerwy, a każdy zajęcia trwają 2 godziny i 15 minut).
@seroo11:
Zmarnowane pieniądze... ale jak musisz... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ze zjazdami jest tak jak Ci ułożą. Nie ma reguły. Może być co drugi tydzień przez cały semestr, a mogą być całe 2 miesiące i później 1 zjazd na miesiąc. No i lubią dowalić zjazd w "długi weekend". ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A godziny - zazwyczaj od rana do wieczora, ale kwestia jak
@seroo11: jeżeli chcesz mieć papier to spoko. Jeżeli chcesz się czegoś nauczyć... na dziennych chodziłem na zasadzie "pierwszy termin jest do sprawdzenia jak wygląda egzamin". Może się uda zdać bez nauki, a jak nie to popraweczka. Bez chodzenia na wykłady, bez notatek, bo po co.
I prześlizgiwałem się głównie na 3 ale jak zajęcia fajne, to angażowałem się bardziej i te 4-5 wpadały.

Na zaocznych zdawałem w terminach zerowych i za
@seroo11:

Podzielam zdanie wyżej, jak jesteś dopiero po liceum to warto zacząć, bo może się okazać, że jakaś firma akurat tego papierka potrzebuje, ale jeśli chodzi o samą naukę to skupiaj się na samodzielnej pracy, a studia zaliczaj na 3, na odwal się.