Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
co myslicie o wspolpracowniku ktory zawsze ma te same ciuchy na sobie ale te same 2-3 koszulki, nie smierdzi od niego ale widac ze rzeczy sie powtarzaja
#pracbaza
──
co myslicie o wspolpracowniku ktory zawsze ma te same ciuchy na sobie ale te same 2-3 koszulki, nie smierdzi od niego ale widac ze rzeczy sie powtarzaja
#pracbaza
──
thorgoth +618
Operacja się udała, pacjent przeżył i nawet się włączył. Usunąłem starą baterię i nadmiar lutu z płyty głównej. Do połączenia nowej baterii użyłem przewodów z oryginalnej baterii. Skróciłem je nieco, żeby nie latały po wnętrzu tak jak było to fabrycznie, dodatkowo zabezpieczyłem je taśmą dwustronną od spodu i od góry, dzięki temu zmniejsza się ryzyko ich uszkodzenia. W komentarzu zdjęcie sprzed naprawy.
#elektronika #serwis #zzyciakomisugsm #tablety #prowizorka #naprawa
No tylko obudowa oklejona taśma
Chętnie popatrzę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na pewno zawołam
@Zgubilem_Telefon94: Czemu nie podłączyłeś reszty kabli?
EDIT: A nie, przepraszam, myślałem że idą do baterii a one idą pod baterią gdzieś dalej.
EDIT: A nie, przepraszam, myślałem że idą do baterii a one idą pod baterią gdzieś dalej.
Dokładnie. Przewody w głębi idą do głośnika z tyłu obudowy. Swoją drogą od tableta powinnien też odchodzić przewód do czujnika temperatury baterii, ale w chińczykach nigdy nie jest to spotykane. Bateria