Wpis z mikrobloga

Jak czytałem historie jak ktoś kradnie mu ciężar to myślałem, że to bajka ale jednak nie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Robię sobie WL, podnoszę sztangę i nagle jeb sztanga leci na prawą stronę wszystko spada potem na lewo i to samo, wstaje z tą pustą sztanga w ręku rozglądam się dookoła, połowo ludzi się patrzy na mnie jak na debila, a jeden typek prawie biegnie z 5kg w ręku. Aby uratować honor krzyczę do niego ale #!$%@?ł i musiałem go gonić... ()
#silownia #mikrokoksy
  • 8
@PaNaTypa: 5 kg które jest nagle zdjęte podczas gdy jesteś w ruchu robi ogromna różnice. Mi typ z ohp wziął piątkę to ledwo co uratowałem żywot kilku ludzi przyciskając się do racka z tym. Co innego jak od samego początku złe ciężar nałożysz bo tak się zdarza
@Kasahara: @HeadH: Tak było. Normalna siłka.

Z ciekawych sytuacji to ostatnio robię sobie MC 200kg+ i gościu staje metr przed moją twarzą i zaczyna gadać ze swoim ziomkiem (który robił 100kg siady i musiał zrzucić za siebie chwilę wcześniej xD), że 2 lata martwego nie robił, ale kiedyś to 300kg siedziało spokojnie xD A myślałem, że ci ludzie z memów "w twoim wieku to targałem 140kg na klatę" nie istnieją.
via Android
  • 1
@HeadH zwykły klub fitness. Pierwszy raz miałem taką akcję. Pewnie dlatego że bylem wtedy kiedy jest największy ruch i są różni ludzie. Od typów co robią przysiady na schmicie po tych co biorą sztangę aby bicka robić...