Aktywne Wpisy
WielkiNos +61
Wiedzieliście, że są ludzie wyrzucający książki na śmietnik? Bo ja nie wiedziałam. Dla mnie to niewyobrażalne.
#ksiazki #gdansk #bekazpodludzi
#ksiazki #gdansk #bekazpodludzi
Tortcebulowy +139
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Robię sobie WL, podnoszę sztangę i nagle jeb sztanga leci na prawą stronę wszystko spada potem na lewo i to samo, wstaje z tą pustą sztanga w ręku rozglądam się dookoła, połowo ludzi się patrzy na mnie jak na debila, a jeden typek prawie biegnie z 5kg w ręku. Aby uratować honor krzyczę do niego ale #!$%@?ł i musiałem go gonić... (-‸ლ)
#silownia #mikrokoksy
@Kasahara:
xD Z kim wy ćwiczycie? Od dresiarskich siłek, po fancy kluby przez ostatnią dekadę się przetoczyłem i raz jeden jedyny ktoś mi wodę #!$%@?ł. I jak to ciężar z gryfu zdejmują, w tracie ruchu(!), od razu się za to bije czy robi się wykład i daje ostrzeżenie?:D
Z ciekawych sytuacji to ostatnio robię sobie MC 200kg+ i gościu staje metr przed moją twarzą i zaczyna gadać ze swoim ziomkiem (który robił 100kg siady i musiał zrzucić za siebie chwilę wcześniej xD), że 2 lata martwego nie robił, ale kiedyś to 300kg siedziało spokojnie xD A myślałem, że ci ludzie z memów "w twoim wieku to targałem 140kg na klatę" nie istnieją.