Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
30 lvl przegryw here, spróbwałem tego słynnego tindera i poważnie po przejrzeniu wielu profili takich jak picrelated odpuszczam sobie szukanie różowej, poswiece sie pracy a jak mnie najdzie na seksy to #divyzwykopem poziom roszczeniowosci i ksiezniczkowania rozowych mnie pokonal, szukajcie sobie dalej chadow i sniadych ksieci

inb4 zaraz jakas rozowa napisze, ze rozowe z tindera to zly material na zone, szkoda tylko ze jakies 90% znanych mi rozowych mialo na jakims etapie swojego zycia tam konto, nie tworzcie z tinderówek jakiejs innej rasy kobiet, taka sama narracje stosuja Niemcy mowiac, ze to nie oni wywolali WW2 tylko jacys mityczni Naziści

#tfwnogf #tinder #rozowepaski #niebieskiepaski #przegryw

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Pobierz
źródło: comment_XZgDo5RW8PONFnAteHykqKDezeThIlvk.jpg
  • 38
@pilot1123: to że wymaga abyś nie był antykatolikiem ani typowym katolikiem.
Swoją drogą katoliczki to muszą być nieszczęśliwe kobiety, bo wmówiono im że związek tylko z katolikiem to albo patus alkoholik napierdzielający ją i dzieci albo do śmierci zawszedziewica...
@AnonimoweMirkoWyznania: 1/10 bo odpisuję no jeszcze się dziwisz, jak otwierasz lodówkę, to się dziwisz, że w środku masz zimne produkty? Jak szukasz normalnej laski (która np. siebie szanuje i ma wpojone określone wartości) tinder to kiepski pomysł. Ale w sumie to w ogóle znalezienie takiej jest ciężkie, bo wiele osób udaje lub po czasie się zmienia.

@DobrzeNaoliwioneLozysko: normalni? Raczej ci myślący ogórem. Wyobraź sobie "normalnego" faceta, obrazek, siedzi z dziećmi,
@DobrzeNaoliwioneLozysko: opowieść dla dzieci to taka ironia, chodzi o zasady. tinder to oczko wyżej niż typowa randka, cel jest od razu znany. Bar czy klub to jak portal randkowy - okazja do wypicia, pogadania, ale temat nie jest tak sugerowany/domniemany (choć dla niektórych to jedno i to samo, no ale nie możemy zakładać, że wszyscy są tacy).
Jest trochę tajemniczości, a na takim portalu to jak gra z cheatami/kodami. Jeśli ewolucja
  • 0
@dinokoder: klub, czy dyskoteka to odpowiednik tindera, z tym że akcja dzieje się zacznie szybciej. Seks i erotyka unoszą się w powietrzu.

W mniej niż godzinę można przejść całą ścieżkę od zapoznania, przez namiętny taniec, macanki w ciemności, aż do wspólnego wyjścia.

I mówię to z osobistego doświadczenia ( ͡ ͜ʖ ͡)