Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +107
#rozowypasek powiedział wczoraj, że chce dziecko z tym, że ja nie chcę, nie czuje tego żeby się babrać, wolę dalej latać po świecie, bawić się, grać w gierki i być wolnym, z tego powodu też muszę znaleźć inną bo wiem, że ta nie odpuści już to kiedyś przerabiałem.... Jak dodatkowo pomyśle, o swoich kuzynach po rozwodach, alimenty, sądy nie dziękuję nawet ślubu nie wezmę nigdy
#rozowepaski #niebieskiepaski
#rozowepaski #niebieskiepaski
o__0 +483
#mecz #seriea
https://www.meczyki.pl/newsy/montella-skarzy-sie-na-milan-jestem-ofiara-zaslugiwalem-na-wiecej-czasu/85592-n
Ja bym zainteresowalbym sie trenerem Sampdori Marco Giampaolo dobrze ogarnia taktyke i zna naszych 3 pilkarzy
@RoyJonesJr: Z tego co mówił Kownacki Giampaolo jest raczej trenerem, który dużo nie rozmawia z zawodnikami, ogranicza kontakty. Nie wiem, czy charakterem by pasował. Chociaż trenerem jest bardzo dobrym. Ale tak jak zawsze pozostaje pytanie ile zarabia w Sampie.
Probierz odpada, sam ostatnio mówił że dostał ogromny kredyt zaufania od szegfa Cracovii i nie zmaierza sie teraz odwracać, kazał o sobie zapomnieć i dla niego nie ma tematu reprezentacji