Aktywne Wpisy
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
kamizdu +29
Wg. CdS przewodnictwo Juve, woli wydać tę kwotę na Cristiano Ronaldo, ponieważ klub dostał zielone światło od Jorge'a Mendesa na przeprowadzenie tej operacji. Real Madryt ma rzekomo odpuścić swoją klauzule za Cristiano Ronaldo i spuścić kwotę do 120 milionów euro.
Co ciekawe, jeszcze pare godzin temu o transferze Ronaldo pisała tylko Marca i Tuttosport. Teraz dołączyły do tego "poważniejsze" dzienniki, z portugalską A Bolą na czele(jako pierwsi pisali o transferze Cancelo do Juve), a i swoje dołożył Max Nerozzi i Corriere Torino (w porównaniu do Tutto - najlepsze turyńskie źródło zaraz za La Stampą).
Samo Corriere pisze o tym, że Jorge Mendes znalazł już dom dla Ronaldo, a jest nim niedawno odnowiona willa położona w górach, która posiada trzy baseny, a sam stół w jadalni miał kosztować 20 tysięcy euro (xD).
Podobno jedynie trzy kluby mają na tyle ciekawy projekt (i pieniądze) by przekonać Ronaldo do gry u siebie. Jest to PSG, które z wiadomych przyczyn z FFP nie stać obecnie na przeprowadzenie tak dużego transferu, Manchester United, który nie do końca jest idealną opcją dla Portugalczyka(ten chce klubu, który mu zapewni rywalizację o Ligę Mistrzów i zwycięstwa w lidze, by mógł nadal być kandydatem do Złotej Piłki) i Juventus, którego Ronaldo jest pod wrażeniem od lat i podoba mu się wizja tego klubu, jak i jego skład.
Kierownictwo Juve w porównaniu z SMSem, jest bardzo dobrej myśli jeśli chodzi o transfer Portugalczyka.
Interpretację tego pozostawiam Wam. Jest dużo szczegółowych informacji, coraz więcej źródeł o tym pisze, ale radzę się nie podpalać, bo prawdopodobieństwo tego transferu nadal jest bardzo, bardzo niskie.
#juventus #plotkitransferowe
Dla PSG mogłoby to być o tyle dobre rozwiązanie, że nie straciliby jakości z przodu, mieliby z głowy FFP, a jednocześnie zostałyby środki na wzmocnienie innych pozycji, z którymi w Paryżu drobny problem jednak jest.
Ale to pisanie generalnie fantazyjnych historii, najbardziej prawdopodobne dla mnie jest to, że Mendes gra na nowy kontrakt dla Ronaldo.
UPDATE 3
Szambo w------o. Kolejne źródło potwierdza te doniesienia. Don Balon mówi, że pierwsza oferta Marotty
Na pewno coś jest na rzeczy. Ale do dealu jet raczej daleko.
@Primusek: Tematu Lewego nigdy na 100% nie było. Raz Corriere napisało, że gdyby się Icardiego nie udało ściągnąć, to Juve
UPDATE 4:
Pedro z El Chiringuito TV podał, że oferta zaakceptowana. Oprócz tego, Di Marzio zaczął kręcić bekę ( ͡º ͜ʖ͡º) Ale nie będe podawał, bo boje się, że się ośmiesze ( ͡º ͜ʖ͡º) W skrócie - Di Marzio nie dementuje.
https://twitter.com/search?q=cristiano%20ronaldo&src=typd