My w każdą niedziele 7 rano całą ekipą w barze 24/7 wódeczka pierogi gziki.
Barmani po 12h ciężkiej roboty dla relaksu
@Marcussimus: brzmi to w c--j normalnie, bo k---a nikt nie pracuje po 12h tylko barmani i po robocie muszą się n---------ć w miejscu pracy bo to taki stres, nieraz pracuję po 12h i jakoś nie n---------m z tego powodu wódki dla relaksu a uwierz mi że bywają bardziej stresujące
Dobrze, że tylko w Polsce jest takie przeświadczenie. Jedź do hiszpanii tam jest normalne spożywanie alkoholu u nas to albo jesteś abstynentem albo alkusem
@Marcussimus ahh hiszpanie cwane lisy... Zawsze to samo tłumaczenie ludzi pijących w c--j za dużo "bo na zachodzie pijo lampkę do łobiadu", tylko statystyki jasno pokazują gdzie ten a-----l jest nadużywany i jest znaczna różnica od piwa po pracy czy lampce wina od n-----------a wódki do odcinki o 7 rano
@syndyk_masy_upadlosciowej: Ja rozumiem hurr durr po wpisie jak gosc wali malpke na swiatlach bedac kierujacym bo tez neguje. Ale tutaj to tak serio - a c--j cie to interesuje, gosc jedzie autobusem, nie wiesz czy do pracy czy gdzie.
@Credek: owszem, c--j mnie to interesuje. mógłby nawet całą skrzynke wydoić. co nie zmienia faktu, że picie w miejscu publicznym, a tym bardziej w taki sposób, trąci już patologią
@syndyk_masy_upadlosciowej eh, jakby ludzie mieli tylko takie problemy, że jakiś ziomek sobie strzelił 2 piwka na przystanku xd k---a tragedia, szok i niedowierzanie
@syndyk_masy_upadlosciowej: No dobra ale w momencie kiedy to robi nie krzywdzi nikogo. Daj chlopu po swojemu stawic czola problemom dnia codziennego...
@Marcussimus: znane, znane ( ͡°͜ʖ͡°) po pracy o 16 p--o można wypić, ale po pracy o 6 rano to już hurr durr jak tak można z samego rana, alkoholicy i degeneraci
#alkoholizm #patologiazmiasta
@Marcussimus: brzmi to w c--j normalnie, bo k---a nikt nie pracuje po 12h tylko barmani i po robocie muszą się n---------ć w miejscu pracy bo to taki stres, nieraz pracuję po 12h i jakoś nie n---------m z tego powodu wódki dla relaksu a uwierz mi że bywają bardziej stresujące