Wpis z mikrobloga

• 106
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ksjajomi: ty stary weź, ile ty masz lat? 12? Z jednego wieczoru ułożyłeś już waszą przyszłość, a po jednym smsie obwieściłeś koniec waszej znajomości. weź sobie jakąś melisę zaparz, bo odwalasz.
  • Odpowiedz
  • 10
@Fafnucek 31lvl here. Po czterech powaznych związkach i kilku przygodach przestaje sie wierzyć w miłość. Zaczynasz przesiąkać tym co czasami czytasz na wypoku i co wiesz z doświadczenia. No i jak ktos zmienia ci perspektywę, wywracając świat do gory nogami to siłą rzeczy odwala. K---a nie byłem zakochany od tak dawna ze nie pamiętałem jak to smakuje. I tak - wczoraj czułem sie jak pieprzony 15 latek ktory zaliczyl pierwszego buziaka
  • Odpowiedz
@Ksjajomi: Ale czemu straciłeś BEZPOWROTNIE? XD OGARNIJ SB. A tak serio to przy takim stażu poznawczym nie można mówić o zakochaniu, zwyczajnie mocno się zauroczyłeś i idealizujesz jej obraz. Dziewczyna może to zwietrzyła i lekko Cię przystopowała, ale nie powiedziała bezpowrotnego NIE. Zluzuj trochę, albo naucz się kryć to narwanie i przypomnij się, ale już bez tej patetycznej otoczki. ;)
  • Odpowiedz