Wpis z mikrobloga

@kruger92: Tyle, że tu się nie ma o co wykłócać - jakby był n------y, naćpany i oślepiony k---a gazem rozweselającym to nadal nie byłoby to morderstwo.
A tak z ciekawości to kim ty w tym "środowisku" jesteś?
  • Odpowiedz
@bezbekpol: ja to sobie tłumaczę tak, że to cytowanie rozmowy, ale Grosicki jest głupi i totalnie nie ogarnia co znaczą poszczególne znaki interpunkcyjne.
"- Poproszę niebieskiego Johnny Walkera.
- A wie pan ile to kosztuje?
- A czy ja się pytam ile pani, k---a, zarabia?"
Nawet Hajto nie wychodzi aż na takiego buca, tylko barmanka, która nie chce podać zamówionego przez Gianniego drinka sugerując, że go nie stać. Dialog w
  • Odpowiedz
@kruger92: Też znam temat dość dobrze nie ukrywam, od czasu aż Tomasz Hajto został zmuszony "sytuacją życiową" do rozegrania jednego sezonu w klubie z powiatu Radomszczańskiego. Zespół występował bodajże w okręgówce, albo w A-klasie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@DVAAID: W dużym skrócie był sobie taki biznesmen jak Mirosław Stasiak i sponsorował swojego czasu lokalny klub w Gomunicach. Chciałem za wszelką ceną znaleźć reklamę składów opału, w której brał udział Hajto, ale nigdzie nie mogę jej znaleźć, może po trenerskim awansie do Białegostoku kazał ją usunąć? Leciała swojego czasu w lokalnej telewizji NTL.
Skład węgla nadal działa, ale do reklamy nie mogłem się dokopać w necie: http://www.stasiak-opal.pl/

Stasiak pomógł
  • Odpowiedz
w cywilizowanym kraju spowodowanie wypadku przez prowadzenie samochodu pod wpływem środków odurzających jest traktowane jak morderstwo.

@sidhellfire: Nie jest, ponieważ to kompletny absurd.
  • Odpowiedz