Aktywne Wpisy
eskejper +175
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem ze swoją różową od pięciu lat. Niedawno zmieniłem prace na lepiej płatną, mam teraz co jakiś czas wyjazd na szkolenia. Tydzień temu byłem na dwudniowym szkoleniu, było na nim trochę osób, sporo z innych oddziałów z innych miast. Wieczorem po szkoleniu zrobiliśmy sobie integracje podczas której poznałem pewną dziewczynę, wyróżniała się i od razu wpadła mi w oko, wiedziałem ze ja jej również. Sama z początku ze mną
Jestem ze swoją różową od pięciu lat. Niedawno zmieniłem prace na lepiej płatną, mam teraz co jakiś czas wyjazd na szkolenia. Tydzień temu byłem na dwudniowym szkoleniu, było na nim trochę osób, sporo z innych oddziałów z innych miast. Wieczorem po szkoleniu zrobiliśmy sobie integracje podczas której poznałem pewną dziewczynę, wyróżniała się i od razu wpadła mi w oko, wiedziałem ze ja jej również. Sama z początku ze mną
Jednak dzisiaj stało się coś niebywałego. Mimo sprzedania 33 biletów więcej w stosunku do dnia wczorajszego, przychody poleciały o prawie 2500 PLN, bo zrezygnowało aż 15 najwierniejszych fanów za 400 zł sztuka.
Link do wczorajszego zestawienia: [](https://www.wykop.pl/wpis/33099815/pozostalo-5-dni-famemma-danielmagical-rafonix-boxd/)
#famemma #fakemma #danielmagical #rafonix #boxdel #patostreamy
Komentarz usunięty przez moderatora
Chociaż myślę, że skoro to internetowe zjeby walczą to raczej PPV się bardziej sprzeda.
Pytania mające utwierdzić dzieciaki ze to nie fejk gala i wszystko dobrze jest zorganizowane i nic tylko kupować PPV i bilety
Komentarz usunięty przez autora