Wpis z mikrobloga

Pozostało 4 dni.

Jednak dzisiaj stało się coś niebywałego. Mimo sprzedania 33 biletów więcej w stosunku do dnia wczorajszego, przychody poleciały o prawie 2500 PLN, bo zrezygnowało aż 15 najwierniejszych fanów za 400 zł sztuka.

Link do wczorajszego zestawienia: [](https://www.wykop.pl/wpis/33099815/pozostalo-5-dni-famemma-danielmagical-rafonix-boxd/)
#famemma #fakemma #danielmagical #rafonix #boxdel #patostreamy
Pobierz
źródło: comment_TGoq0gAAWdzo3SkncPO5q4jJa61GPGiF.jpg
  • 21
@hazard-bankrut: Mnie nie pytaj, rotacja tych miejsc jest duża. Raz są sprzedane, raz nie. Może to wynika z kwestii, że ktoś wrzuca je do koszyka, a na mapce wygląda to jak sprzedane. Bazuję na tym co pokazuje mi mapka areny i sprzedane miejsce liczę jako sprzedane, chociaż może ono być już wolne w czasie jak ponownie odświeżę stronę. ¯\_(ツ)_/¯
@hazard-bankrut na tych konferencjach pytania do organizatorów są chyba wszystkie te same co ma pierwszej jak nie napewno ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pytania mające utwierdzić dzieciaki ze to nie fejk gala i wszystko dobrze jest zorganizowane i nic tylko kupować PPV i bilety
@Kalypsoo: coś w tym jest, kupowałem kilka razy bilety na KSW i nawet miałem dostęp jeden dzień wczesniej bo byłem w newsletterze to było dostępne kilka rzędów w poszczególnych sektorach, potem obserwowałem ze są inne dostępne i chyba chodzi im o to żeby ludzie nie robili tak ze „ a #!$%@? tam tyle miejsc to kupie kiedy indziej” a bardziej „o #!$%@? miejsca się kończą trzeba kupić bo jutro może nie
@BudowniczyBober: XDD i tak też to widzę + ciekawe czy od buta pokażą frekwencję na 'trybunach' czy będą się starali to jakoś ukryć co może być ciężkie zresztą tak czy siak okaże się jeszcze, że nagle całe rodziny będą przyjeżdżać albo #!$%@?ą po cichu darmowe bilety w dniu wydarzenia(choć tutaj znajomi VIPów galę wypełnią ( ͡° ͜ʖ ͡°)), żeby tylko szumnie ilość osób się zgadzała - 'i