Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Dałybyście szanse chłopakowi,z którym spotykałybyście się miesiąc i sam powiedziałby wam o tym, że w przeszłości miał wyrok za dręczenie zwierząt?

#rozowepaski #zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@iEarth: Nie, raczej nie jest. Sporo ludzi znam z takich sytuacji, bo większość mojej rodziny to alkoholicy. Przypadki przejmowania „zwyczaju” po ojcu były lata temu, kiedy normalką było chlanie w pracy i inne takie. W dzisiejszych czasach jest to już rzadkie. Ale Twoje wybory to nie moja sprawa :)
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: zainteresuj się co za wyrok i za co dokładnie, bo czasami niestety to są głupie sprawy (miałem w rodzinie przypadek - kompletnie nie zawiniony ale z kogoś winnego musieli zrobić). Jeśli jednak sprawa jest jasna to pamiętaj że ludzie tak na prawde się nie zmieniają
  • Odpowiedz
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania zależy... trzeba wziąć pod uwagę, czy żałuje teraz, wyraża skruchę, nie popełniłby tego błędu ponownie, może teraz jest innym człowiekiem. Jeśli sam doznał w życiu krzywdy albo był pod wpływem czy presją złych ludzi, ma słaby charakter, może warto teraz dać szansę. Nie mniej brałabym takiego pod wnikliwą obserwację
  • Odpowiedz